Hasan Can Kaya kimdir ve nerelidir? Hasan Can Kaya ne mezunu? Biyografisi...

Konuşanlar isimli Talk Show programında stand-up yapan Hasan Can Kaya gündem oldu. Birçok televizyon kanalından reddedilen program formatı ile ünlü olan Hasan Can Kaya'nın nereli ve kaç yaşında olduğu oldukça merak ediliyor. Hasan Can Kaya nasıl ünlü oldu? İşte Hasan Can'a ilişkin tüm bilinmeyen gerçekler...

Hasan Can Kaya kimdir ve nerelidir? Hasan Can Kaya ne mezunu? Biyografisi...
Hasan Can Kaya kimdir ve nerelidir? Hasan Can Kaya ne mezunu? Biyografisi...
GİRİŞ 21.09.2022 09:43 GÜNCELLEME 21.09.2022 09:43
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Hasan Can Kaya, 16 Aralık 1989’da İstanbul, Güngören'de dünyaya geldi. Aslen Malatyalı'dır. Komedyen ve program sunucusudur.

İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Mimar Sinan Güzel Sanatalar Üniversitesi'nden mezun oldu. Eğitim süresince diğer yandan da tiyatro ile ilgilendi. Aynı zamanda senaryo yazmakla da uğraşan Kaya, ilk profesyonel proje senaryosunu 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisine yazdı. 

Star Tv ekranında seyirci ile buluşan 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk dizisinin senaristliğini yapan Hasan Can Kaya, komedi olan yeteneğinin üzerine giderek stand-up yapmaya başladı. 2020'de 'Konuşanlar' isimli Talk Show programında stand-up yapmaya başladı. Asıl çıkışı bu program ile oldu. 

YER ALDIĞI PROJELER

  • Konuşanlar Talk Show

  • Hasan Can Kaya Stand Up Party

  • Bir Yeraltı Sit-com'u

BİRÇOK ÖDÜL KAZANDI

Hasan Can Kaya'nın aldığı ödüller şöyle...

  • 2020 - Yılın Güldüren İnternet Formatı (Life & Beauty Awards)

  • 2020 - En İyi Talk Show (İstanbul Teknik Üniversitesi)

  • 2021 - En İyi Tiyatro (Sinemaport)

PROGRAM FORMATI TELEVİZYON KANALLARINDAN REDDEDİLDİ

Hasan Can Kaya, yaptığı açıklamada, 'Konuşanlar' isimli program formatının çok sayıda televizyon kanalından reddedildiğini açıkladı. Formattan tam vazgeçecekken, youtube kanalından denemeye karar verdiğini ifade eden Hasan Can Kaya, daha sonra Acun'dan teklif aldığını anlattı. 

HASAN CAN KAYA BÜYÜK TEPKİ TOPLADI

Konuşanlar programında diş hekimliğine ilişkin 'dandik meslek' ibaresi kullanan Hasan Can Kaya, seyirci tarafından büyük tepki aldı. Eleştiriler karşısında programın bu ksımını keserek YouTube'a yükleyen 'Konuşanlar' ekibi, daha sonra yeniden o kısmı da yükledi. 

RTÜK'TEN HASAN CAN'IN PROGRAMINA UYARI

Hasan Can Kaya'nın programı 'Konuşanlar' RTÜK tarafında uyarıldı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından yapılan uyarıda, programda Türk aile yapısına ve ahlakına uygun olmayan diyalogların geçtiği vurgulandı. Daha sonrasında da yayın yaptığı Exxen'e para cezası kesildi. 

HASAN CAN EVLİ Mİ?

Hasan Can evli değildir. 'Konuşanlar' programının oyuncusu ve yönetmeni Sultan San ile birliktedir. 

YORUMLAR 12
  • Realist 1 ay önce Şikayet Et
    Biraz tabiki yetişkinlerin izlemesi gereken bir program ama gerçeklik bu kimse kabul etmesede günlük hayattan gercegi yansıtıyor ,komedi dalında ancak bu şekilde olur başka
    Cevapla
  • Son Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelimeyle ahlaksız bir program
    Cevapla
  • çetin çimen 2 yıl önce Şikayet Et
    okul başkanlığı okullar başkanlığı okuldan atılmalar ne varsa muhafakarlık ile ilgili ölümüne hepsini yaşadım bu adamla uğraşmayın Gardaş bu adam milletteki biriken stresi öfkeyi intihar isteğini gideriyor millet şirofreniye doğru gidiyor birkaç saatliğine milleti yatıştırıyor uğraşmayın adamla Gardaş ben bir kere şunu söyleyeyim adamın çıktığı kanal ücretliymiş y otube beni kesmedi hemen paralıya geçecem bırakın Gardaş adamın sakın şevkini moralini bozmayın az çok ne konuşulduğu belli ise izleyenin zevkine kimse karışmasın buna göre izleniyor izlemeyen izlemez izleyene de karışmayın Adama da karışmayın Adama Adama karışmayın ADAM BU ADAM
    Cevapla
  • halil 2 yıl önce Şikayet Et
    acunnnnnnnnnn
    Cevapla
  • Serkati gunel 2 yıl önce Şikayet Et
    İğrençlik diz boyu insanlarda edep haya namus kavramı kalmamış sanki üstüne gülüyorlar insanlık ve değerleri nerde kaldı onurunuzu haysiyetinizi kırıp geçiyor sizlerde bundan haz alıp guluyorsunuz
    Cevapla
  • Smt 2 yıl önce Şikayet Et
    Malatyanin yuz karasi :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle