Serdar Kuzuoğlu kimdir ve ne iş yapıyor? Korsan Parti hareketinin öncüsü Serdar Kuzuoğlu'nun hayatı...

Hz. Adem' ettiği hakaret ile sosyal medyanın gündemine oturan Serdar Kuzuoğlu'nun kim olduğu merak konusu oldu. Peki Serdar Kuzuoğlu kimdir ve mesleği nedir? İşte, hakkında araştırma yapılan Korsan Parti hareketinin öncülerinden biri olan Serdar Kuzuoğlu'nun hayatı ve kariyeri...

GİRİŞ 21.01.2022 09:37 GÜNCELLEME 21.01.2022 09:37
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Serdar Kuzuoğlu 22 Ağustos 1974'te İstanbul'da dünyaya geldi. Asıl adı Mehmet Serdar Kuzuoğlu'dur. 

İlk ve orta öğreniminin ardından liseden mezun oldu. Ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümü'nde eğitim aldı. Ancak bu okulu yarım bıraktı. 

KARİYERİ

Serdar Kuzuoğlu

Gazetecilik hayatına Posta Gazetesi ile adım attı. 1995'te düzletmen olarak girdiği Posta Gazetesi'nin bir dönem yazı işleri bölümünde çalışan Serdar Kuzuoğlu, ilerleyen yıllarda  bilim-teknik sayfası editörü oldu. 

1996'da Fanatik Gazetesi'nin web sitesini kuran Serdar Kuzuoğlu, sitenin yöneticiliğini yaptı. Sonraki yıl, Radikal Gazetesi'nin kurucuları arasında yer aldı ve burada teknoloji editörlüğü yaptı. 

Radikal Gazetesi için hazırladığı 'Sanal Alem' ismini verdiği köşesiyle kendini tanıttı. Sanal Alem, gazete ile birlikte ek olarak dağıtıldı. Yine 2022'de Sanal Alem' ismini verdiği bir radyo programı hazırladı ve sundu. Program, 2 yıldan sonra NTV radyoda dinleyici ile buluştu. Serdar Kuzuoğlu, bu projesi ile, 'En iyi teknoloji konulu radyo programı' ödülünü aldı. 

Serdar Kuzuoğlu çok sayıda gazete ve ve magazin sayfasında köşe yazarlığı yaptı. 

PROGRAM SUNUCULUĞU YAPTI

Serdar Kuzuoğlu'nun mesleği

Serdar Kuzuoğlu, 2004'te Technology Channel'de 'Technosohbet'  isimli programı sunmaya başladı. Bu programı Şükrü Andaç ve Timur Sırt ile birlikte yürüttü. 

Bu ilk program tecrübesinden 3 yıl sonra Business Channel'da 'Bilişime Yön Verenler' isimli programla seyirci karşısına çıktı. 

2011'de, TRT Haber'de 'sosyal Medya' isimli programı sundu. Bu programa 2013'e kadar devam etti. 

MYK MEDYAYI KURDU

Serdar Kuzuoğlu'nun hayatı

2007'de Radikal gazetesinde sadece yazarlık görevi ile yer aldı. Daha sonra, Doğan Yayın Holding'te Yeni Nesil Hizmetler Direktörlüğü yapmaya başladı. Yaklaşık 1 yıl burada çalıştı. 

Daha sonra, MYK Medya'yı kurdu. Bu kurum, Yahoyt.com, Televidyon.com, Kaybolduk.biz ve AlkislarlaYasiyorum.com gibi web sitelerini bünyesinde barındırıyordu. 

KORSAN PARTİ HAREKETİNE ÖNCÜLÜK ETTİ

Serdar Kuzuoğlu, 26 Ağustos 2009'da 'Korsan Parti' hareketinin kurulmasına öncülük etti. Ancak aktif olarak içinde yer almadı.

YORUMLAR 5
  • nurdan kalaycı 3 ay önce Şikayet Et
    Özel bir zihin harika bir birikim...
    Cevapla
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam Serdar Kuzuloğlu. Gayet edepli ve ilim sahibi bir insan olarak kendisi Bü ülkede sayılı insanlardır.
    Cevapla
  • ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kaç faydalı videosunu seyrettikten sonra tesadüfen internette ferrariye binen insanlar ile ilgili eski argo küfürlü bir konuşmasına denk geldim. Sonra dedim ki bu adam bu kadar ahlaksız mıymış. Şimdi yine gösterdi gerçek karakterini.
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    adam değilsin ulan
    Cevapla
  • Bay b 2 yıl önce Şikayet Et
    yoruma değmez boş sadece boş bir teneke
    Cevapla