Kusursuz Kiracı oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı uyarlama mı? Kusursuz Kiracı konusu...

Fox Tv'de yayınlanan ve ilk bölümünden itibaren ses getiren Kusursuz Kiracı dizisi oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekti. Yaz sezonunda seyirci ile buluşacak olan dizide oldukça başarı isimler yer alıyor. Kusursuz Kiracı konusu oldukça merak edildi. İşte yeni dizi Kusursuz Kiracı ile ilgili tüm detaylar...

Kusursuz Kiracı oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı uyarlama mı? Kusursuz Kiracı konusu...
Kusursuz Kiracı oyuncuları kimdir? Kusursuz Kiracı uyarlama mı? Kusursuz Kiracı konusu...
GİRİŞ 04.10.2022 17:36 GÜNCELLEME 04.10.2022 17:36

Fox TV'nin çok izlenen, kendine has bir senaryosu ile izleyici ile buluşan dizi Kusursuz Kiracı oldu. Kusursuz Kiracı dizisi konusu ve oyuncuları da oldukça dikkat çekici. İşte Kusursuz Kiracı dizisi ile ilgili tüm bilinmeyenler.... 

MF Yapım imzalı olan Kusursuz Kiracı isimli dizinin yönetmen koltuğunda, evlilik Hakkında Her Şey dizisinin de yönetmenliğini yapan Yusuf Pirhasan oturuyor. Senaristinin ise Nermin Yıldırım olduğu öğrenilen dizi dram türünde piyasaya giriş yapıyor. 

İyilik oyuncuları kimdir? İyilik dizisi hangi gün? İyilik dizisi oyuncuları...İyilik oyuncuları kimdir? İyilik dizisi hangi gün? İyilik dizisi oyuncuları...

KUSURSUZ KİRACI KONUSU

Kusursuz Kiracı, bir apartmanda geçen aile ilişkilerini konu almaktadır. Apartmandaki bir dairede olan akıl almaz olayları anlatan dizide, ayrıca bir cinayet konusu da işlenmektedir. Apartmandaki yaşayan kişilerin ortak sırrı kapsamında, yeni gelen Mona isimli kızı göndermek niyetindedir. Diğer yandan dairenin sahibi Yakup Ortaç ile kiracı Mona arsında hesap edilemeyen hisler oluşmaya başlar. 

KUSURSUZ KİRACI UYARLAMA MI?

Kusursuz Kiracı Nermin Yıldırım'ın Ev adlı romanındaki 'Evi Yak' hikayesinden uyarlamadır. 

KUSURSUZ KİRACI NE ZAMAN?

Kusursuz Kiracı her salı akşamı saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

KUSURSUZ KİRACI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kusursuz Kiracı dizisi İstanbul'da çekilmektedir. 

Seversin dizisi oyuncuları kimdir? Seversin dizisi uyarlama mı? Konusu...Seversin dizisi oyuncuları kimdir? Seversin dizisi uyarlama mı? Konusu...

KUSURSUZ KİRACI OYUNCU KADROSU 

İşte yeni dizi Kusursuz Kiracı oyuncuları...

DİLAN ÇİÇEK DENİZ

Dilan Çiçek Deniz

Kusursuz Kiracı 'Mona' Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz nereli?Kusursuz Kiracı 'Mona' Dilan Çiçek Deniz kimdir? Dilan Çiçek Deniz nereli?

Dizinin başrolünde, 2013'ten beri ekranlardan tanınan Dilan Çiçek Deniz oynamaktadır. En son Alev Alev dizisinde oyunculuk performansı sergileyen ünlü oyuncu, bu dizide Mona Ünkap karakterini oynamaktadır. 

SERKAY TÜTÜNCÜ

Serkay Tütüncü

Kusursuz Kiracı 'Yakup' Serkay Tütüncü kimdir ve kaç yaşındadır? Serkay Tütüncü dizileriKusursuz Kiracı 'Yakup' Serkay Tütüncü kimdir ve kaç yaşındadır? Serkay Tütüncü dizileri

Survivor'da finalist olduktan sonra oyunculuğa başlayan ve büyük bir başarı sağlayan Serkay Tütüncü Kusursuz Kiracı dizinin başrolünde yer alıyor. En son Masumiyet dizisinde başrol oynayan Tütüncü, dizide Yakup Ortaç karakterini canlandırmaktadır. 

MELİSA DÖNGEL

Melisa Döngel

Melisa Döngel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melisa Döngel'e ne oldu? Babası tarafından...Melisa Döngel kimdir, kaç yaşında ve nereli? Melisa Döngel'e ne oldu? 

Arka Sokaklar dizisi ile oyunculuk hayatına başlayan genç oyuncu Melisa Döngel, en son rol aldığı Aşk Mantık İntikam dizinin ardından şimdi de Kusursuz Kiracı'da boy gösterecek. Dizide Leyla karakterini canlandırmaktadır. 

BENNU YILDIRIMLAR

Bennu Yıldırımlar

Yaprak Dökümü, Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerde başarılı oyunculuk performansı sergileyen Bennu Yıldırımlar da başroldeki bir diğer isim. Yıldırımlar, Madame Vula karakterini oynamaktadır. 

RUHİ SARI

Ruhi Sarı

19995'ten beri oyunculuk kariyerine devam eden, en son dijital yapım olan Kulüp'te oynayan başarılı oyuncu Ruhi Sarı da yeni dizinin oyuncu kadrosunda yer alıyor. Dizide Sami karakterini oynamaktadır. 

RÜÇHAN ÇALIŞKUR

Rüçhan Çalışkur

2002'de Unutma Beni dizisi ile kamera önünde oyunculuk performansı sergileyen Rüçhan Çalışkur da dizinin kadrosunda yer almaktadır. 

HASAN ŞAHİNTÜRK

Oyuncu Hasan Şahintürk de Kusursuz Kiracı kadrosunda yer almaktadır. Uzun yıllardan beri oyunculuk yapmaya devam eden Şahintürk, dizide Muzaffer Ortaç karakterini canlandırmaktadır. 

DENİZ CENGİZ

Deniz Cengiz

Görümce filmi ile oyunculuğa adım atan, Jet Sosyete dizisi ile adından çokça söz ettiren ve en son İçimizden biri dizisinde boy gösteren oyuncu Deniz Cengiz de yeni dizide yer almaktadır. Deniz Cengiz, dizide Suzi Dinç karakterini oynamaktadır. 

UMUT KURT

Umut Kurt

En son Kuruluş Osman dizisinde yer alan başarılı oyuncu Umut Kurt da Kusursuz Kiracı ekibinde. Kurt, dizide Nihat Kurt karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

ÖZLEM TOKASLAN

Özlem Tokaslan

Çoğunlukla komedi türündeki yapımlarla kamera karşısına geçen Özlem Tokaslan da yeni dizinin kadrosunda yer almaktadır. Dizide Hamiyet karakterine hayat vermektedir. 

İNCİNUR DAŞDEMİR

İncinur Taşdemir

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde oynayan İncinur Taşdemir, şimdi de Kusursuz Kiracı dizisinde oyunculuk performansını sergilemektedir.  

NİLSU YILMAZ

Nilsu Yılmaz

Payitaht Abdulhamid, Kırmızı Oda gibi dizilerde oynayan Nilsu Yılmaz şimdi de Kusursuz Kiracı dizinde rol almaktadır. Dizide, Pelin Polat karakteri ile performans sergilemektedir. 

BEYTİ ENGİN

Kusursuz Kiracı dizinin kadrosunda yer alan bir diğer isim de Beyti Engin. Dizide Cüneyt Göktürk karakterini oynamaktadır. 

ÜMMÜ PUTGÜL

Ümmü Putgül

En son Aşkın Tarifi dizisinde rol alan oyuncu Ümmü Putgül, Kusursuz Kiracı dizisinde rol almaktadır. Dizide Sabahat Göktürk karakterini oynamaktadır. 

ALPTEKİN SERDENGEÇTİ

Alptekin Serdengeçti

Kusursuz Kiracı oyuncularından bir diğeri de Alptekin Serdengeçti.

RAMİ NARİN

Rami Narin

Oyuncu Rami Narin de Kusursuz Kiracı oyuncu kadrosunda yer almaktadır. 

EMİN GÜNENÇ

Emin Günenç

Kusursuz Kiracı'nın bir diğer oyuncusu da Emin Günenç.

ŞİRİN ÖTEN

Şirin Öten

Oyuncu Şirin Öten de, yetimhane müdürü rolündedir. 

YİĞİT KAĞAN YAZICI

Yiğit Kağan Yazıcı

Oyuncu Yiğit Yazıcı da Kusursuz Kiracı dizisinde oyunculuk performansı sergilemektedir. 

ALMİRA TUANA ALBAY

Almira Tuana Albay

Kusursuz Kiracı'nın oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden biri de Almira Tuana Albay.

SU ÇEPER

Su Çeper

Oyuncu Su Çeper de Kusursuz Kiracı oyuncuları arasında. 

DENİZ GÜNDOĞDU

Deniz Gündoğdu

Oyuncu Deniz Gündoğdu ise Kusursuz Kiracı dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 

OKTAY OY

Oktay Oy da dizide konuk oyuncu olarak boy gösteren oyunculardan biri. 

ŞİRİN ÖKTEN

Oyuncu Şirin Ökten de dizinin kadrosunda boy göstermektedir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL