Kenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileri

Kim Milyoner Olmak İster sunucusu Kenan İmirzalıoğlu'nun hayatı merak konusu oldu. Çok sayıda kullanıcı Kenan İmirzalıoğlu'nun yaşını ve memleketini araştırdı. İşte, dizi ve filmlerin beğeni toplayan oyuncusu Kenan İmirzalıoğlu hayatı ve hakkında tüm bilinmeyenler...

Kenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileri
Kenan İmirzalıoğlu kimdir ve nerelidir? Kenan İmirzalıoğlu kaç yaşında? Kenan İmirzalıoğlu dizileri
GİRİŞ 12.08.2022 17:17 GÜNCELLEME 12.08.2022 17:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974'de Ankara'nın Bala ilçesinde dünyaya geldi. Bozulus Türkmenleri'nden gelmektedir. Aslen Ankaralı'dır. Annesi ise Kırıkkaleli'dir. Şimdilerde 48 yaşındadır.

Annesinin adı Yıldız, babasının adı Mustafa'dır. 3 çocuklu bir ailenin ferdidir. Aynı zamanda eski Ankara milletvekili İbrahim İmirzalıoğlu'nun da yeğenidir.  Çocukluk dönemini Bala ilçesinde yer alan Üçem köyünde geçirdi. 12 yaşında ise teyzesinin yanına, Ankara'ya taşındı.

İlk ve orta öğreniminin ardından Çankaya Bahçelievler Deneme Lisesi'ni tamamladı. Daha sonra Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü'nden mezun oldu. 

Kenan İmirzalıoğlu

DÜNYANIN EN İYİ MANKENİ OLDU

Eğitim hayatına devam ederken diğer yandan da mankenlik yapmaya başladı. Bu meslek onun hayallerine yön verdi ve Best Model of Turkey'e katılmaya karar verdi. 1997'de katıldığı bu yarışmada Türkiye'nin en iyi mankeni seçildi.

Aldığı bu derecenin ardından Dünyanın En İyi Mankeni yarışması olan 10. Best Model of the World'de Türkiye'yi temsil etti. Bu yarışmada da birincilik elde ederek, Dünyanın en iyi mankeni unvanını elde etti. 

OYUNCULUK HAYATI

Katıldığı yarışmalarda dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kenan İmirzalıoğlu, kısa süre içinde oyunculuk teklifleri almaya başladı. Kendisine gelen teklifleri değerlendirdi ve döneme damgasını vuracak Deli Yürek dizisinde oynamaya karar verdi. 1998'de başladığı deli Yürek dizisindeki Yusuf Miroğlu rolünü 4 sene boyunca oynadı. 

Yayınlandığı dönemde oldukça izlenen Deli yürek dizisi onun çıkışı oldu. Dizinin ardından ise bir film ile deli Yürek hikayesi sonlandırıldı. Dizi bitti ancak Kenan İmirzalıoğlu'nun oyunculuk serüven adeta yeni başlıyordu. 

Bu kez de yepyeni dizi ve filmlerde rol almaya başladı. Alacakaranlık, Acı Hayat, Ezel ve Karadayı gibi dizilerde boy gösterdi. Ayrıca Kabadayı, Ejder Kapanı, Uzun Hikaye ve birçok sinema filminde de oyunculuk performansı sergiledi. 

Kenan İmirzalıoğlu biyografisi

HAPİS CEZASI ALDI

Kenan İmirzalıoğlu, 2013'te düzenlenen bir uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındı. 2015'te görülen dava duruşmasında ünlü oyuncuya uyuşturucu kullanmaktan 10 ay hapis cezası verildi. Daha sonra mahkeme, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ve beş yıl denetimli serbestlik tedbiri alınmasına karar verdi

KENAN İMİRZALIOĞLU DİZİLERİ

  • 1998-2002 - Deli Yürek (dizi)

  • 2001 - Hayat Bağları (dizi)

  • 2001 - Deli Yürek: Bumerang Cehennemi (sinema filmi)

  • 2003-2005 - Alacakaranlık (dizi)

  • 2004 - Yazı Tura (sinema filmi)

  • 2005-2007 - Acı Hayat (dizi)

  • 2006 - Son Osmanlı Yandım Ali (sinema filmi)

  • 2007 - Kabadayı (sinema filmi)

  • 2010 - Ejder Kapanı  (sinema filmi)

  • 2009-2011 - Ezel (dizi)

  • 2012 - Uzun Hikaye (sinema filmi)

  • 2012-2015 - Karadayı (dizi)

  • 2017 - Cingöz Recai Film Recai (sinema filmi)

  • 2018 - Mehmed: Bir Cihan Fatihi (dizi)

  • 2020 - Alef (internet dizisi)

KİM MİLYONER OLMAK İSTER SUNUCUSU OLDU

Uzun yıllar boyunca Kenan Işık'ın sunduğu Kim Milyoner Olmak İster programı bir dönem konuk sunucu ile devam etmişti. 5 Ekim 2019'dan itibaren Kenan İmirzalıoğlu sunmaya başladı. Hala bu programdaki görevine devam etmektedir. 

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal

KENAN İMİRZALIOĞLU'NUN EŞİ

Kenan İmirzalıoğlu, 2016'da meslektaşı Sinem Kobal ile evlendi. Bu evliliğinden 2 kız çocuğu oldu. Çiftin evlilikleri hala devam etmektedir.

YORUMLAR 1
  • MAMİKO 8 ay önce Şikayet Et
    DANİMARKANIN Festival adı altında YUNUS BALIKLARININ katledilmesine verdiği tepki TÜRK HALKININ sesi ve tercümanı olmuştur
    Cevapla