Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Hangi gün? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosu

Star TV'de izleyicilerle buluşmaya devam eden Gecenin Ucunda dizisi seyircinin beğenisini topladı. Peride Celal'in romanında uyarlanan Gecenin Ucunda oyuncuları ile dikkatleri üzerine çekti. Gecenin Ucunda dizisinin hangi gün yayınlandığı merak konusu oldu. İşte, Gecenin Ucunda dizisi ile ilgili tüm detaylar...

Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Hangi gün? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosu
Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Hangi gün? Gecenin Ucunda konusu ve oyuncu kadrosu
GİRİŞ 20.12.2022 17:04 GÜNCELLEME 20.12.2022 17:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Star TV'de yayın hayatına başlayan Gecenin Ucunda dizisi konusu ve oyuncuları bir hayli dikkat çekici. Başrolünde Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu'nun bulunduğu Gecenin Ucunda, seyircide merak uyandırdı. İşte, yeni dizi Gecenin Ucunda'ya dair tüm merak edilen detaylar...

Yapımcılığını TMC Film ve Alim Yapım'ın ortaklaşa üstlendiği dizinin senaryosunu Bir Zamanlar Kıbrıs senaristi Başar Başaran ve yine Bir Zamanlar Kıbrıs senaristi Emre Özdür yazmaktadır. Yönetmen koltuğunda ise Tatlı İntikam ve Benim Tatlı Yalanım dizilerinin de yönetmenliğini yapan Barış Erçetin oturmaktadır. 

GECENİN UCUNDA DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gecenin Ucunda dizisi İstanbul'da çekilmektedir. 

GECENİN UCUNDA HANGİ GÜN?

Gecenin Ucunda her Çarşamba akşamı saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

GECENİN UCUNDA UYARLAMA MI?

Gecenin Ucunda dizisi, Peride Celal’in  kaleme aldığı 'Gecenin Ucunda' isimli aşk romanından uyarlamadır. 

Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? Bir Küçük Gün Işığı ne zaman başayacak?Bir Küçük Gün Işığı oyuncuları kimdir? Bir Küçük Gün Işığı hangi gün?

GECENİN UCUNDA OYUNCU KADROSU

İşte Gecenin Ucunda oyuncuları...

NESLİHAN ATAGÜL

Neslihan Atagül kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Neslihan Atagül dizileriNeslihan Atagül kimdir ve kaç yaşındadır? Nereli? Neslihan Atagül dizileri

En son Star Tv ekranında yayınlanan Sefirin Kızı dizisinde başrol oynayan Neslihan Atagül bu kez de Gecenin Ucunda dizisinde başrol performansı sergileyecek. Genç oyuncu, dizide ana karakter olan Macide'yi oynayacak. 

KADİR DOĞULU

Kadir Doğulu

Kadir Doğulu kimdir ve kaç yaşındadır? Gerçek adı ne? Abisi kim? Kadir Doğulu dizileriKadir Doğulu kimdir ve kaç yaşındadır? Gerçek adı ne? Abisi kim? Kadir Doğulu dizileri

Neslihan Atagül'ün partneri ise, gerçek hayatta da eşi olan Kadir Doğulu. İkili, daha önce de Fatih Harbiye dizisinde başrolü paylaşmıştı. En son Jet Sosyete ve Aşkın Tarifi dizilerinde rol alan oyuncu Kadir Doğulu şimdi de Gecenin Ucunda'da Kazım karakteri ile boy gösterecek. 

ZUHAL OLCAY

Zuhal Olcay

1977'den beri oyunculuk kariyerine devam eden Zuhal Olcay şimdi de Gecenin Ucunda dizisinde rol almaktadır. Bugüne dek 50'den fazla projede yer alan Olcay, en son Alev Alev dizisinde oyunculuk yapmıştı. Bu dizide Berrin karakterini oynamaktadır. 

SARP LEVENDOĞLU

Sarp Levendoğlu

Oyuncu Sarp Levendoğlu da en son Alparslan Büyük Selçuklu'da boy gösterdikten sonra bu diziye transfer oldu. Ünlü oyuncu dizide Ahmet Işık karakterine hayat vermektedir. 

TUBA ÜNSAL

Tuba Ünsal

30 yıldır kamera önünde mesleğine devam eden Tuba Ünsal da dizide yer alan oyuncular arasında. Ünsal, dönemin çok izlenen dizileri olan Öyle Bir Geçer Zaman ki ve İçerde dizilerinde de oynamıştı. Bu dizide Nermin karakterini canlandırmaktadır. 

BESTEMSU ÖZDEMİR

Bestemsu Özdemir

Sakarya Fırat dizisi ile oyunculuk kariyerine profesyonel anlamda adım atan Bestemsu Özdemir de dizinin kadrosunda yer alıyor. Özdemir, en son Akrep ve İkimizin Sırrı dizilerinde boy göstermişti. Dizide Serra karakterini canlandırmaktadır. 

ÖZGE ÖZDER

Sadakatsiz dizisinde doktor rolü ile yer alan Özge Özde bu dizide yer alan oyuncular arasında. Dizide Sara Kohen karakterini canlandırmaktadır. 

KAAN TAŞANER

Kaan Taşaner

Oyuncu Kaan Taşaner de Gecenin Ucunda oyuncuları arasındadır. Dizide Mert Öndeş karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

EBRU AYKAÇ

Ebru Aykaç

47 yaşındaki oyuncu Ebru Aykaç da dizisinin kadrosunda yer alan isimlerden. En son Elimi Bırakma ve Çatı Katı Aşk dizisinde oynayan Ebru Aykaç, bu dizide Şermin karakterine hayat vermektedir. 

BERTAN ASSLANİ

Bertan Asslani

Makedon asıllı oyuncu Bertan Asslani Gecenin Ucunda oyuncuları arasında yer alıyor. Aynı zamanda müzisyen olan Asslani, daha önce Akrep ve Evlilik Hakkında Her Şey dizilerinde rol almıştı. Bu dizide Cihangir karakterine hayat vermektedir. 

LEVENT ÖZDİLEK

Levent Özdilek

Ünlü oyuncu Levent Özdilek de Gecenin Ucunda dizisi oyuncularındandır. Özdilek daha önce, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kırmızı Oda ve Kuruluş Osman dizilerinde oyunculuk performansını göstermişti. 

ŞENCAN GÜLERYÜZ

Şencan Güleryüz

Hem oyuncu hem de yapımcılık yapan Şencan Güleryüz de dizide rol alan isimlerden bir diğeri. Güleryüz, en son Cennetin Gözyaşları ve Yalnız Kurt dizilerinde rol almıştı. 

GONCA YAKUT

Gonca Yakut

Hem oyuncu hem de yönetmen yardımcısı olan Gonca Yakut, Gecenin Ucunda ekibi içindedir. Gonca Yakut, Yılanların Öcü ve Beni Affet dizilerinde oynamıştı. 

AYSUN METİNER

Aysun Metiner

Oyuncu Aysun Metiner de Gecenin Ucunda oyuncuları arasındadır. 

Diğer oyuncular ise şöyle: 

ALEYNA ÖZGEÇEN

KERİM İLHAN

HAZAL ŞENEL

SEVDA BAYRAM

CEM AVYANİM

TUGAY BAHŞİ

UFUK TEVGE

KUZEY KAYA

UBEYT ÜNAL

OYA ÜNAL

YORUMLAR 1
  • ACABA? 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne kadar ÇOK OKUNMUŞ ACABA?
    Cevapla