Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimdir? Kızılcık Şerbeti hangi gün? Hikayesi ve diğer detaylar

Show TV'nin çok konuşulan dizisi Kızılcık Şerbeti seyircide merak uyandırıyor. Kadrosunda usta isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizi oyunları oldukça dikkat çekici. Şerbeti konusu da bir hayli cezbedici. İşte merak edenler için Kızılcık Şerbeti dizisi hakkında her şey...

Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimdir? Kızılcık Şerbeti hangi gün? Hikayesi ve diğer detaylar
Kızılcık Şerbeti oyuncuları kimdir? Kızılcık Şerbeti hangi gün? Hikayesi ve diğer detaylar
GİRİŞ 05.05.2023 17:30 GÜNCELLEME 05.05.2023 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Show TV'de yayınlanmaya devam eden Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu ile oldukça dikkat çekti. Kızılcık Şerbeti konusu ve merak uyandıran senaryosu ile adından söz ettirmeye başladı. 

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Kızılcık Şerbeti dizisinin senaryosunu Melis civelek ve Zeynep Gür yazmaktadır. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Müslüm filmi ve Teşkilat dizisinin de yönetmenliğini yapan Hakan Kırvavaç (Ketche) oturmaktadır. 

KIZILCIK ŞERBETİ KONUSU

Kızılcık Şerbeti dizisi birbirine hiç benzemeyen ve hayata bakış açıları farklı olan iki aile konu almaktadır. Söz konusu iki ailenin evlatlarının evliliği ve mutlulukları için bir arada bulunmak zorunda oluşları ve bunun beraberinde getirdikleri zorlukları anlatmaktadır. 

KIZILDIK ŞERBETİ UYARLAMA MI?

Kızılcık Şerbeti gerçek bir hikayeden esinlenilerek yazılmıştır. 

KIZILCIK ŞERBETİ HANGİ GÜN?

Kızılcık Şerbeti her Cuma akşamı saat 20.00'da yayınlanmaktadır. 

Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda dizisi nerede çekiliyor? Ne zaman başlayacak?Gecenin Ucunda oyuncuları kimdir? Gecenin Ucunda dizisi nerede çekiliyor? Ne zaman başlayacak?

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU 

İşte, Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosu...

EVRİM ALASYA

Evrim Alasya

2005'te Ihlamurlar Altında dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayana Evrim Alasya, Kızılcık Şerbeti dizisinin başrolünde yer almaktadır. En son Kırmızı Oda ve Akrep dizilerinde rol alan Alasya, bu dizide Kıvılcım karakterini oynamaktadır. 

BARIŞ KILIÇ

Barış Kılıç

2004'ten beri dizi ve filmlerde boy gösteren barış Kılıç, şimdi de Kızılcık Şerbeti dizisinde oynamaktadır. En son Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Efe karakterine hayat veren Kılıç, Kızılcık Şerbeti dizisinin Ömer'i olarak seyirci karşısına geçiyor. 

MÜJDE UZMAN

Müjde Uzman

Recep İvedik filmi ile medya sektöründe giriş yapan Müjde Uzman da yeni dizinin kadrosunda yer almaktadır. En son savaşçı ve Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde boy gösteren oyuncu, şimdi de Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandırmaktadır. 

SILA TÜRKOĞLU

En son Emanet dizisinde başrol oynayan Sıla Türkoğlu şimdi de Kızılcık Şerbeti dizisinde rol almaktadır. 2018'den beri oyunculuk yapmaya devam eden oyuncu, bu dizide Doğa karakterini canlandırmaktadır. 

SETTAR TANRIÖĞEN

Settar Tanrıöğen

1994'te oyunculuğa adım atan Settar Tanrıöğen o günden beri kamera önünde oyunculuk performansı sergilemektedir. En son Aşıklar Bayramı isimli yapımda rol alan usta oyuncu Kızılcık Şerbeti dizisinde Abdullah karakterini oynamaktadır. 

SİBEL TAŞÇIOĞLU

Sibel Taşçıoğlu

Kızılcık Şerbeti 'Pembe' Sibel Taşçıoğlu kimdir? Sibel Taşçıoğlu filmleri ve tv dizileriKızılcık Şerbeti 'Pembe' Sibel Taşçıoğlu kimdir? Sibel Taşçıoğlu filmleri ve tv dizileri

27 yıldan beri oyunculuk yapan Sibel Taşçıoğlu şimdi de Kızılcık Şerbeti oyuncu ekibinde yer almaktadır. En son ATV ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde boy gösteren oyuncu Taşçıoğlu, bu dizide Pembe karakteri ile performans göstermektedir. 

DOĞUKAN GÜNGÖR

Doğukan Güngör

Dizide boy gösteren oyunculardan biri de Doğukan Güngör. Oyuncu, dizide Fatih karakterini canlandırmaktadır. 

SELİN TÜRKMEN

Selin Türkmen

Kızılcık Şerbeti dizi oyuncuları kadrosunda yer alan bir diğer isim de Selin Türkmen. Oyuncu Türkmen, dizide Çimen karakterini oynamaktadır. 

FÜSUN DEMİREL

Füsun Demirel

42 yıldan beri dizi ve filmlerde rol alan Füsun Demirel de Kızılcık Şerbeti dizisinde oynamaktadır. Bugüne dek 70'ten fazla yapımda boy gösteren usta oyuncu bu dizide Sönmez karakterine hayat vermektedir. 

CEREN YALAZOĞLU KARAKOÇ

Ceren Yalazoğlu Karakoç

Ceren Yalazoğlu Karakoç da bu dizide Nursema karakterine hayat vermektedir. 

FERAY DARICI

Feray Darıcı

Oyuncu Feray Darıcı ise Fatma karakteri ile oyunculuk performansı sergilemektedir. 

SOYDAN SOYDAŞ

Soydan Soydaş

Soydan Soydaş ise dizide Kayhan Korkmaz karakterini canlandırmaktadır. 

FEYZA CİVELEK

Feyza Civelek

Oyuncu Feyza Civelek ise bu dizinin Nilayı'dır. 

ALİYE UZUNATAĞAN

Aliye Uzunatağan

Oyuncu Aliye Uzunatağan ise Sönmez karakteri ile bu dizide rol almaktadır. 

EMRAH ALTINTOPRAK

SELİN TÜRKMEN

RAHİMCAN KAPKAP

ORAL ÖZER

SERKAN TINMAZ

ÖZLEM ÇAKAR YALÇINKAYA

TUANA GİZEM UZUNLAR

YORUMLAR 1
  • vatandaş 10 ay önce Şikayet Et
    füsun demirel yanlış olmuş...
    Cevapla