Bolu

Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı!

14:44 12 Haziran 2020
Yanlış anladılar, ortalık bir anda karıştı!

Bolu'da, cadde üzerinde eşi ve baldızıyla tartışan kişi, kadının darbedildiği sanılınca linç girişimine uğradı. Çevredekiler, durumun tartışma olduğunu anlayınca adama saldırmayı bıraktı.

Bolu'da yanlış anlama nedeniyle bir linç girişimi yaşandı. Baldızı ve eşi arasında tartışma çıktı, adam eşini eve götürmek istedi. Aralarında tartışırlarken bir anda kadının darbedildiğini sanan kişiler genci yere yatırıp dövdü. Olayın yanlış anlaşılması sonucu genç adamı bıraktılar.

İzzet Baysal Caddesi üzerinde yürüyen kişi ile baldızı ve eşi arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Bu sırada genç, eşini eve götürmek istedi.

 Çift, evlerine gittiği sırada yanlarına gelen baldızı, yeniden eniştesiyle tartışmaya başladı. Çevredekiler, kadının darbedildiğini düşünerek, genci yere yatırıp, dövmeye başladı. Öfkeli kişiler, eşi ve baldızının müdahalesiyle durumun tartışma olduğunu anlayarak, genç adamı darbetmeyi bıraktı.

Olayın sona ermesinin ardından çift, evlerine gitmek üzereyken, baldız da sinir krizi geçirip, ağladı. Kadının, çevredekilerden yardım istemesi üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Ekipler, çifti ve baldızı ifadelerini almak üzere emniyet müdürlüğüne götürdü. Karı kocanın birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

 

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.