Burdur

Burdur'dan kısa kısa

11:46 14 Eylül 2018
Burdur'dan kısa kısa

Burdur Valisi Hasan Şıldak, 2018 yılı Mülki İdare Amirleri atamasıyla, ildeki görev sürelerini tamamlayan idare amirleri ile bir araya geldi.

Bir restoranda düzenlenen veda yemeğinde Vali Şıldak, görev yaptıkları süre içerisinde yapmış oldukları hizmetlerden dolayı Vali Yardımcısı Hayri Sandıkçı, kaymakamlar Abdullah Şahin ve Hasan Akbulut'a teşekkür ederek yeni görev yerlerinde başarı diledi.

Yemeğe Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, emekli Vali Yardımcısı Bahir Altunkaya, İl Hukuk İşleri Müdürü Mehmet Polat, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç ve İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve ilçe kaymakamları da katıldı.

- Uyuşturucu ile mücadele toplantısı

Burdur Valisi Hasan Şıldak başkanlığında uyuşturucu ile mücadele toplantısı yapıldı.

Öğretmenevi salonunda gerçekleşen toplantıda uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalarla ilgili sunum yapıldı.

Mücadele kapsamında yapılan saha çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, kurumlar arası koordinasyonun sağlanması açısından müşterek yürütülecek konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Vali Şıldak, toplantıda yaptığı konuşmada, 2018-2019 eğitim öğretim yılı başlangıcı öncesi bağımlılıkla mücadelede başta okullar olmak üzere gerekli tedbirlerin alınması noktasında en üst seviyede hassasiyet istedi.

- Okul güvenliği toplantısı

Burdur'da 2018-2019 eğitim öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde geçmesini temin etmek için alınan tedbirleri gözden geçirmek amacıyla "Okul Güvenliği" toplantısı yapıldığı bildirildi.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Hasan Şıldak, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İl Jandarma Komutanı Albay Orhan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ve ilgili şube müdürleri katıldı.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.