Bursa

Sıla'nın Bursa konseri iptal edildi

15:39 11 Ağustos 2016 1 Yorum Var
Sıla'nın Bursa konseri iptal edildi

Sıla Gençoğlu'nun 28 Eylül'de Bursa'da vereceği konser, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı halkın verdiği mücadeleyi "şov" olarak nitelendirmesi nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "Sıla" adıyla tanınan Sıla Gençoğlu'nun, Yenikapı'daki "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde, tüm Türkiye tek yürek olup darbelere karşı meydanları doldururken mitinge katılmayacağını, darbe girişimine karşı verilen mücadeleyi "şov" olarak nitelendirerek açıkladığı hatırlatıldı.

Bursa Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda 28 Eylül'de yapılması planlanan Sıla konserinin, bu nedenle iptal edildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tarihimize kara bir leke olarak geçen ve halkımız üzerine kurulan hain tuzağa karşı, sanatçısından sporcusuna, iş adamından siyasetçisine kadar 'millet' kavramını idrak etmiş herkes, onurlu bir duruş sergiledi. Sanatçıların büyük bölümü de bu demokrasi mücadelesinde halkla bir araya geldi ancak halkın ülkeye sahip çıkmak için meydanlarda verdiği mücadeleyi 'şov' olarak nitelendiren, bu onurlu duruş ve iradeyle alay eden sanatçılar da bulunmaktadır. Bu nedenle söz konusu sanatçılardan Sıla'nın 28 Eylül'deki konseri vakfımız tarafından iptal edilmiştir."

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • kitikata 7 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş vatan haini bunların yeri burası değil yunanistana yürü sözde şarkıcı daha söyleyeceğim okadar şey varki hakkinda daha müsait deil bura yüzyüze gelirsek seninle bir ozaman söylerim sanada sana destek veren aylin bozuntusunada
    Cevapla İlk beğenen sen ol
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.