Bursa

Poşeti maske gibi takan yaşlı amcaya yardım eli

14:10 13 Nisan 2020 6 Yorum Var
Poşeti maske gibi takan yaşlı amcaya yardım eli

Bursa'da sağlık ocağına gitmek için dışarı çıkan Remzi Can'ın (88), poşeti maske gibi kullandığını gören belediye ekipleri, yaşlı adama maske verip, ihtiyaçlarını karşıladı.

Osmangazi Belediyesi’ne bağlı Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, 24 saat mesai uygulamasıyla salgın sürecinde, özellikle 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahibi vatandaşları yalnız bırakmamaya çalışıyor.

Zabıta ekipleri, Tuna Mahallesi’ndeki denetimleri sırasında sokağa çıkma yasağına rağmen poşeti maske gibi kullanan 88 yaşındaki Remzi Can’ı fark etti. Remzi Can’ın sağlık ocağına giderek ilaç yazdırmak istediğini öğrenen ekipler, önce kendisine maske verdi, ardından sağlık merkezine götürüp işlemlerine yardımcı oldu. Sağlık işlemlerinden sonra 88 yaşındaki Remzi Can'ın diğer ihtiyaçlarını karşılayan ekipler, ardından evine bıraktı.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Bahri 3 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize milletimize zeval vermesin.Dayimda masalları suphsnallah dimdik yuruyor.Allah saglik versin.Ekiplerdende Allah razı olsun.
    Cevapla
  • yorumcu 3 yıl önce Şikayet Et
    amcanin masallahi var. akli basinda ve zeki bir adam. herseyi devletten beklememenin dogrulugunu ispatlayan bir davranis.
    Cevapla
  • Akıncı Ruhu 3 yıl önce Şikayet Et
    Çok şükür Elhamdülillah, iyi ki bu cennet ülkede, bu kutsal bayrağın altında yaşıyorum... ALLAH CC devlet görevlilerinden razı olsun inşaAllah amiiiin
    Cevapla
  • Fatma 3 yıl önce Şikayet Et
    Aynen elhamdülillah
  • Sultan MURAT 3 yıl önce Şikayet Et
    CHP liler de amcaya Fetö nün SÖZCÜ gazetesini vereydi ilaç yerine .....
    Cevapla
  • dostacısı 3 yıl önce Şikayet Et
    canım dedem
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.