Bursa

Aldığı yardım kömürünü sosyal medyadan satışa çıkardı

13:43 07 Ekim 2020 8 Yorum Var
Aldığı yardım kömürünü sosyal medyadan satışa çıkardı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yaşayan Gülcan A., kaymakamlıktan yardım olarak aldığı odun ve kömürü, sosyal medyadan satışa çıkardı. Durumdan haberdar olan İnegöl Kaymakamlığı, verilen odun ve kömürü geri aldı.

İnegöl ilçesinde yaşayan Gülcan A., iddiaya göre İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardım Vakfı'ndan yakacak yardımı olarak odun ve kömür aldı. Kısa süre sonra da yakacakları, sosyal medyada yer alan bir grupta satışa çıkardı. Gülcan A. satışı, "Kaymakamın verdiği 43 torba kömür, 50 torba kalın meşe odunu satılıktır. 43 torba kömür 1200 lira, odunların her torbası 15 liradır" ifadeleriyle duyurdu.

Sosyal medyada büyük tepkiye neden olan paylaşımın ardından İnegöl Kaymakamlığı harekete geçti. Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardım Vakfı'ndan görevliler, kadının evine giderek, verilen kömür ve odunları geri aldı. İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü da "Gereği yapıldı" dedi.

 

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Belirlemisler birilerini para ver yardım ver erzak ver tablet ver zengin okdular bizde akşama kadar çalışalım gerçek ihtiyaç olmayan dolu yan gel yat
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • haysiyet şeref 3 yıl önce Şikayet Et
    her ne kadar bazı kavramların bazıları açısından zamanımızda pek anlamı yokmuş gibi görünse de haysiyet şeref insanlık onuru dediğimiz bir gerçek var sadakayı niye gizli verin deniyor verene nefis kibir gelmesin ALLAH rizası için olsun niyet bulanmasın alan ezilmesin utandırılmasın diye gerçek ihtiyaç sahibi olanlardan haysiyet ve şeref duygusundan ar ettikleri utandıkları için gidip ben ihtiyaç sahibiyim diyemediklerini düşünüyorum ancak sosyal yardım görevlileri ve muhtar iyi araştırırsa öyle bulunurlar.
    Cevapla
  • Ülkücü03 3 yıl önce Şikayet Et
    Valiler ve Kaymakamlarımıza; Sosyal yardım görevlileri oturulan yerden görev yaparsa! muhtarın söylemesiyle iş yaparlarsa böyle olur. Bizzat yerinde tespit yapılmalı, bir çok haramzadeler ihtiyacı yokken böyle yardımlar alıyor ve gerçek yardım sahipleri onların yüzünden yardım alamıyor. Birçok örneklerini görmekteyiz...
    Cevapla
  • dr.ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Acaba nakit paraya ihtiyacı olabilme ihtimalini düşünüp ön yargılı davranmış olabilirmiyiz diye içinizden geçirmişmisinizdir ya da düşündünüzmü hiç sanmıyorum, unutmayın hiç birşey göründüğü gibi değildir kaymakam ve gelen yetkililer dahi sorma tenezzülünde dahi bulunmamışlardır eminim.
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Amet git hastalarınla ilgilen
  • Ülkücü03 3 yıl önce Şikayet Et
    Para yardımı ayrı yapılıyor, yakacak ayrı yapılıyor...
  • e.e.t 3 yıl önce Şikayet Et
    İyi niyetli misin, kötü niyetli misin bilemedim.
  • n.a 3 yıl önce Şikayet Et
    kaymakamlığı tebrik ediyorum . olan gerçek ihtiyaç sahiplerine oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.