Bursa

'Boşandım' diye davul zurna çaldırdı, şimdi de uzaklaştırma kararı aldırdı

12:30 14 Mart 2021 8 Yorum Var
'Boşandım' diye davul zurna çaldırdı, şimdi de uzaklaştırma kararı aldırdı

Bursa’da 3 yıl önce eşinden boşanmasını davul zurna çaldırıp kına dağıtarak kutlayan kadın, boşandığı eski eşine uzaklaştırma kararı aldırdı.

Bursa'da yaşayan Meryem Karaş, 8 yıl önce ikinci evliliğini yaptığı M.N.A.'dan boşanmak için 1'inci Aile Mahkemesi'nde dava açmış, ilk duruşmadan sonra adliye önünde davul ve darbuka çaldırıp oynamıştı. Dava sonuçlandığı zaman uçmak istediğini belirten Karaş, bu hayalini de gerçekleştirmişti. Karaş, boşandığı eski eşinin kendisini araştırdığını iddia ederek uzaklaştırma kararı aldırdı.

Öldürülmekten korktuğunu ifade eden Meryem Karaş, "Uzaklaştırma almamın sebebi boşandıktan sonra ben evimi taşıdım. Evimi taşıdıktan sonra mahallemizde bulunan ailecek görüştüğümüz bir abimize sürekli olarak benim nereye taşındığımı dolaylı şekilde soruyor. Şu anda oturduğum evin adresini öğrenmeye çalışıyor. Geçmişte yaptıklarından ve gelecekte yapacaklarından korktuğum için evimin adresini taşımadım. Beni araştırması beni korkutuyor. Kendi bir şey yapamaz. Kendi bir şey yapamadığı gibi yaptırma durumu var. Öldürülmekten korkuyorum. Sosyal medyada yaptığı paylaşımından korkarak uzaklaştırma kararı aldım" dedi.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanların kanunları nedir? Kafirlerin kanunları nedir? İki kanunu birbirine karıştırmamalı. Karışıklık olduğu sürece huzur olmaz. Devrimciler inkılapçılar bunu çok bilinçli yaptılar. Zehirli meyvelerini topluyor. Aileler, toplumlar inim inim inliyor.
    Cevapla
  • sami 3 yıl önce Şikayet Et
    ailenin durumu cok vahim türkiyede toplum kadin erkek ifsat oldu özellikle bayanlar üzerinden cok ciddi algi operasyonlari var.. yaratilisi tersine cevirmek isteyen küresel güc iblisleri türkiyede cirit atiyor.
    Cevapla
  • osmanlı 3 yıl önce Şikayet Et
    medeni kanun ciddi anlamda gözden geçirilmeli ve istanbul anlaşması . kanunları bazı kesim kötüye kullanıyor ve kanun karsısında haksız olan gerçekte haklı olabiliyor ve hakkını alamayan kendi yöntemlerine baş vuruyor. bu doğru mu doğru değil ama kanunlarda back test edilmeli. kanunlar insanların dinine kültürüne uygun olmalı. aile yapımız bozuldu. akrabalık bağları koptu titreyip kendimize gelmemiz lazım.
    Cevapla
  • Hasan Ferit ali 3 yıl önce Şikayet Et
    1 deyıl 2 3 ata sözleri hep doğru çıkıyor
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 3 yıl önce Şikayet Et
    Umarım başka haberi çıkmaz şova gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.