Bursa

Bursa’da 10 gün sonra askere gidecek olan genç Emre’nin acı ölümü

10:12 27 Ocak 2023 6 Yorum Var
Bursa’da 10 gün sonra askere gidecek olan genç Emre’nin acı ölümü

Bursa'nın İnegöl ilçesinde otomobiliyle yol kenarındaki bir sitenin duvarına çarpan 19 yaşındaki Emre Kahya, kaldırıldığı hastanede 2 günlük yaşam savaşının ardından hayatını kaybetti. Kahya'nın 10 gün sonra askere gideceği öğrenildi.

Kaza 24 Ocak tarihi 23.00 sıralarında Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde meydana geldi. Çevre yolunda seyir halinde olan sürücü Emre Kahya(19) yönetimindeki 16 R 0688 plakalı otomobil, virajda sürücüsünün kontrolünden çıktı.

OTOMOBİLİYLE SİTENİN DUVARINA ÇARPTI

Yol kenarındaki kaldırıma çarpıp savrulan otomobil, sitenin duvarına çarparak durabildi. Kaza sonucu hurdaya dönen araçta sürücü ve yanındaki arkadaşı Nurettin Sobot(19) yaralandı. Olay yerine 112, Polis ve İtfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan 2 genç, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

GENÇ SÜRÜCÜ 2 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞININ ARDINDAN HAYATINI KAYBETTİ

Yaralılar Ambulanslarla İnegöl Devlet hastanesine kaldırıldılar. Sağlık durumu ciddiyetini koruyan sürücü Emre Kahya, yoğun bakıma alınmıştı. Kahya, 2 gün sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

10 GÜN SONRA VATAN GÖREVİNE GİDECEĞİ ÖĞRENİLDİ

Öte yandan geçirdiği feci kaza sonucu verdiği 2 günlük yaşam savaşının ardından hayatını kaybeden 19 yaşındaki Emre Kahya'nın, 10 gün sonra askerlik vazifesi için Bolu'daki birliğine gideceği öğrenildi.

GENÇ SÜRÜCÜ CENAZE NAMAZIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Vefat eden genç Emre Kahya için cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Cenazeye İlçe Kaymakamı Eren Arslan, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile yakınları katıldı. 10 gün sonra askere gitmeye hazırlanan Emre Kahya’nın, asker kınasında boynuna takacağı ay yıldızlı örtü tabutuna serildi. Kahya, Boşnak Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından, Hastane Mezarlığı’nda toprağa verildi.

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Musa 1 yıl önce Şikayet Et
    Gençler daima hız yapıyor aman dikkat edelim kuralara uyalım böyle acı olaylara sebep olmiyalam.yüce ALLAH rahmet etsin inşallah ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • osmanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Hız canavarı ve ya dikkatsiz olmak sonuçta ölümü kaçınılmaz kılar..Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
  • hhüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Rabbimiz cennetine dahil eylesin. Ecel belli vakte yazılmış ama anne baba için zor. Allah onların da sadrını genişletsin. amin
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Alah rahmet eylesin ölüm saati ertelenmez lakin araçta ufak bir hasar var belli ki bu gençler emniyet kemerini takmıyorlar
    Cevapla
  • hamdi 1 yıl önce Şikayet Et
    ah bu gençlik deli kanlı Allah rahmet eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.