Çankırı

Özel Halk otobüsünde kavga! Aşağıya indiririm...

09:26 12 Ocak 2020 1 Yorum Var
Özel Halk otobüsünde kavga! Aşağıya indiririm...

Çankırı’da Özel Halk Otobüsü şoförünü trafik kurallarına uyması noktasında uyaran yaşlı yolcu şoförün tepkisiyle karşılaştı.

Çankırı’da Özel Halk Otobüsü şoförünü trafik kurallarına uyması noktasında uyaran yaşlı yolcu şoförün tepkisiyle karşılaştı. Şoförün yaşlı yolcuyu araçtan indirim sözlerine tepki gösteren duyarlı bir vatandaş, o anları cep telefonu kamerasına çekti. Çankırı’da toplu taşıma sisteminde yaşanan sorunlar gün geçtikçe sorunlar yumağı haline geliyor. Otobüs şoförlerin yolculara karşı davranışları ‘bu kadarı da yok artık’ dedirtirdi.

Geçtiğimiz Salı günü Saat:8.30 Tuzlubağlar TOKİ- Terminal seferini gerçekleştiren Çankırı Belediyesi Özel Halk Otobüsü şoförünü trafik kurallarına uyması noktasında ikaz eden yaşlı bir yolcuya karşı tavrı tepkiyle karşılandı. Yaşlı yolcuya çıkışan otobüs sürücüsü, “Benim maaşımı siz ödemiyorsunuz. Kartınızı basın, otobüsünüze binin, ineceğiniz yerde inin.” diyerek çıkıştı. Şoförün “Benim saatim var. Otobüs 5 dakika geç kalınca ‘Otobüs nerede kaldı’ diye bas bas bağırıyorsunuz duraklarda. Varsa bir şikâyetiniz belediyenin altından yerimiz var. Gidin oraya şikâyet edin. Benle diyaloğa girmeyin. Sizinle uğraşamam. İndiririm arabadan aşağı gider şikâyet edersiniz.” sözleri kameraya yansıdı Yaşlı yolcuyu araçtan indirim sözlerine tepki gösteren duyarlı bir vatandaş, o anları cep telefonu kamerasına çekti. Şoför tarafından yaşlı yolcunun azarlanmasına kızan başka bir yolcu şoförü saygısızlık yapmaması ve hakaret etmemesi noktasında uyardı. Yolculara argo sözler kullanarak cevap veren şoförün saygısız tavırları dikkatlerden kaçmadı.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • vatandaş rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    neden her şeyi uzatır pireyi deve yaparız hiç anlamıyorum şikayetinizi şikayet mercine yapın şoföre bir dokunursanız bin ah işitirsiniz insanlarla uğraşmak çok zor gerçekten şoför yavaş gider söylenirler hızlı gider söylenirler belki adam çok sıkıştı nerden bileceksiniz her kafadan bir ses çıkıyor üç kuruş verip şoförü satın almaya çalışanlarla dolu her yer buna benzer bir çok ticaretle uğraşanlar var toplu taşıma şoförlerinin üzerine gitmeyin şikayetlerinizi belediyeye yapın..
    Cevapla
  • Mehmed 4 yıl önce Şikayet Et
    Özel halk otobüslerinde uzak duracaksın. Katil gibi kullanıyorlar hem de terbiye sıfır.
    Cevapla
  • Muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    Şoförle konuşulmaz kuralını ihlal etmişler, şöför haklı.
    Cevapla
  • kardes46 4 yıl önce Şikayet Et
    sen öldükten sonra uyarırsın o zaman kardeş kurallara uymuyorsa uyarırsın
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.