Çorum

Kayınpederini öldürdü! Son paylaşımı kan dondurdu

05:01 27 Eylül 2019 20 Yorum Var
Kayınpederini öldürdü! Son paylaşımı kan dondurdu

Çorum'un Alaca ilçesinde kayınpederi Fevzi Penpe'yi (50) kapısını kırarak girdiği evinde pompalı tüfekle öldüren Musa Tokmak (20), tutuklandı. Tokmak'ın olaydan önce sosyal medya hesabından, 'Madem ki cennete gidemiyecez o zaman cehennemi hak edelim' paylaşımı yaptığı ortaya çıkmıştı.

Olay, Pazartesi gecesi Alaca ilçesine bağlı Günhan Mahallesi Şirinler Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, eşi Tuba Tokmak'tan boşanma aşamasında olan Musa Tokmak, kayınpederi Fevzi Penpe’ye ait eve gitti.

Kapıyı kırarak içeriye giren damat, kayınpederi ile tartıştı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya döndü. Kavga sırasında Musa Tokmak, kayınpederi Fevzi Penpe’ye pompalı tüfekle ateş etti. Şüpheli kaçarken, kayınpederi kanlar içerisinde yere yığıldı.

Evdekilerin ihbarı ile gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fevzi Penpe kurtarılamadı.

Olaydan 3 gün sonra Ankara'da polise teslim olan Tokmak, Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Susma hakkını kullanan Tokmak, sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklandı.

Cinayet zanlısı Musa Tokmak'ın olaydan birkaç gün önce sosyal medya hesabında, 'Madem ki cennete gidemiyecez, o zaman cehennemi hak edelim' paylaşımı yaptığı ortaya çıkmıştı.

YORUMLAR

20 Yorum Var
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    ateş seni cağırıyo
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • hakan gardas 4 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimiz s.a.v buyurmuşlar; insan beş sebebten dolayi evlenir. Zenginlik, şöhret, güzellik, soy ve dindarlik, siz dindar olanla evlenin demis.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Galip Çelik 4 yıl önce Şikayet Et
    Şeytan, insancıkları böyle kandırıyor işte, saçma sapan sloganlarla.. Yemeyin kardeşim
    Cevapla
  • aslan kral 4 yıl önce Şikayet Et
    ateşin bol olsun inşallah ne diyelim
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    evlatlarımıza sadece dünyalık bir şeymiş gibi bakmamak, onların manevi dünyalarının da güzelleşmesi için büyük çaba göstermeliyiz. yoksa nesillerimiz gözlerimiz önünde yok olup gidiyor. ne evlenenler, ne bekarlar hayatın anlamını kavramış değil. hayat sadece maddeden ibaret değil. bir iç alemimizi kontrol etmemiz şart. niye bu hale geldik.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.