Çorum

Kepçenin altında kalarak can vermişti! Yeni gelişme

09:10 03 Haziran 2020 6 Yorum Var
Kepçenin altında kalarak can vermişti! Yeni gelişme

Çorum’da Cumartesi günü Mavral Sokak'ta meydana gelen feci kazada trafiğe kapalı yolda geri geri giderken Esra Aktepe isimli genç kadının ölümüne yol açan kepçe operatörü Adem Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Çorum’da Cumartesi günü Mavral Sokak'ta meydana gelen feci kazada trafiğe kapalı yolda geri geri giderken Esra Aktepe isimli genç kadının ölümüne yol açan kepçe operatörü Adem Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayın ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen Adem Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Adem Ç., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

YORUMLAR

6 Yorum Var
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş ölene Rabbim rahmet eylesin, kepçeyi kullanan hayatı boyunca vicdanını susturamayacak. Bu kadar gaddar olmayalim
    Cevapla
  • UFUK 3 yıl önce Şikayet Et
    Ailesine sabırlar versin RABBİM. İnşallah mümin olarak rahmete gitmiştir. nerede ne zaman nasıl öleceğiz RABBİMİZ bilir. Tek bilmemiz gereken müslüman olarak ölmek zorundayız. müslüman için ölüm sadece sonsuz hayata geçiştir, yani gerçek ölümsüzlüktür ancak müslüman olmayanlar için ölüm sondur ve tek hayat bu hayattır. RABBİM rızasını kazananlardan olarak canımızı alsın.
    Cevapla
  • erhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Öncelliklle Allah rahmet eylesin,kaza ve kader dediğimiz olay budur.Burda kepçe operatörünün de kadıncağızın da kusuru yok bence.Ben eminim ki o kepçe operatörü en az ailesi kadar üzülmüştür. Ecel gelmiştir kaza vesile olmuştur kader de böyle tecelli etmiştir. mekanı cennet olsun İnşallah ruhu için EL-FATİHA
    Cevapla
  • Serin 3 yıl önce Şikayet Et
    Trafiğe kapalıymış. Iyi de o kızcağız oraya neden girdi. Demekki uyarı yokmuş.
    Cevapla
  • emre 3 yıl önce Şikayet Et
    insan motorlu tasit degildir trafige kapali diyor yaya ya degil
  • SELAMET 3 yıl önce Şikayet Et
    Ecel... Allah rahmet etsin.. Böyle bir kaza... Oluyor işte...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.