Çorum

Ünlü iş adamından öğrencilere burs jesti!

08:06 28 Haziran 2020 5 Yorum Var
Ünlü iş adamından öğrencilere burs jesti!

İstanbul’da yaşayan ünlü iş adamı SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Çorum’da YKS ve AYT sınavına girerek açıkladığı 5 üniversiteyi kazanan öğrencilerin eğitim bursunu karşılayacağını duyurdu.

İstanbul’da faaliyet gösteren SBK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sezgin Baran Korkmaz, Çorum’da üniversite sınavına girerek, İTÜ ve ODTÜ’de Mühendislik, Ankara Hukuk, Galatasaray ve Boğaziçi Ünversitelerinde bölüm farketmeksizin kazanan öğrencilere eğitim dönemlerinde karşılıksız burs vereceğini açıkladı.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Korkmaz; Çorum, Kars, Artvin, Ağrı, Tunceli, Van, Hakkari, Bayburt, Samsun, Ordu, Kastamonu ve Bolu’dan sınava girip, İTÜ , YTÜ ODTÜ Mühendislik, Ankara Hukuk, Galatasaray ve Boğaziçi Üniversitelerinde bölüm farketmeksizin kazanacak olan kardeşlerimin eğitim dönemlerinde bursaları benden.” ifadelerini kullandı Türkiye genelinde yaptırdığı okul ve eğitime verdiği destekle eğitim sevdalısı iş adamı olarak tanınan Korkmaz, Çorum’da dahil 12 ilde burs vereceğini açıklaması öğrenciler tarafından sevinçle karşılanırken, veliler de ünlü işadamını eğitime verdiği destek ve katkılardan dolayı tebrik etti.

 

YORUMLAR

5 Yorum Var
  • Yakub 3 yıl önce Şikayet Et
    Milli ve Yerli nesiller istiyoruz inşaAllah. Allah cc için yapılan hayırları Allah cc kabul etsin inşaAllah.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • Bozkurt 3 yıl önce Şikayet Et
    Hani Kırşehir Nevşehir Yozgat Kırıkkale Aksaray Niğde buraların hiç mi hayırseveri yok yada buraları seven mı yok. yoksa bu iş adamı kardelenler gibi bellidir grubumu gozetiyor.neden direk KYK ya bağış yapmıyor.
    Cevapla İlk beğenen sen ol
  • KürşaD 3 yıl önce Şikayet Et
    Kyk kim kime dumduma
    İlk beğenen sen ol
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    B aranlar çoğalmalı Türkiye aya kalkmalı Allah razı olsun
    Cevapla
  • Marsli 3 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle AYA kalkmaliyiz
  • ÇERKEZOĞLU 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim çocuklar üniversiteyi bitirdi ama,bu iş adamimizi yapacağı yardımlardan dolayı tebrik ediyorum Allah hayırlı kazançlar versin sağlık sıhhat versin....
    Cevapla
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun iş adamı buyugumuze eğitim çok önemli Kayseri teknik lisesinde derece yaptım yatılı istanbula yol parası bulamamistim sınava gitmeye eğitime destek verenler ufka geleceğe aydınlığa geleceğimiz e ışık tutacaklara ışık olmaktır mevla yapılan igorur kat kat verecektir inş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.