Çorum

Eşini boğarak öldürdü, ifadesi kan dondurdu

16:04 04 Ocak 2021 4 Yorum Var
Eşini boğarak öldürdü, ifadesi kan dondurdu

Çorum'da dini nikahlı eşi Aslıhan D.'yi boğarak öldüren Polat H.'nin, ''Hatırlamıyorum. Bir baktım ki eşim hareketsiz yatıyor. Çok pişmanım, neden böyle oldu anlamadım'' dediği öğrenildi.

Çorum’da tartıştığı dini nikahla birlikte yaşadığı Aslıhan D.'yi (29) boğarak öldüren Polat H. (31), sorgusunda, alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını söyleyerek, 'Hatırlamıyorum. Bir baktım ki eşim hareketsiz yatıyor. Çok pişmanım, neden böyle oldu anlamadım' dedi.

Olay, dün saat 21. 30 sıralarında Gülabibey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Polat H. ile dini nikahlı eşi Aslıhan D. arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Polat H., eşini boğdu. Olaydan sonra polisi arayan Polat H., eşini boğduğunu itiraf ederek, evden çıktı. İhbar üzerine adrese ekipler sevk edildi. Eve gelen polis ekipleri kapıyı kırarak içeri girdi. Sağlık ekipleri yerde hareketsiz şekilde yatan Aslıhan D.’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Aslıhan D., burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti. Polat H. ise polise giderek teslim oldu.

Gözaltına alınan şüpheli Polat H.'nin, sorgusunda, alkollü olduğu için olayı hatırlamadığını belirterek, “13 yıllık dini nikahla evliyiz. Daha önce de tartışmamız oldu. Olayın yaşandığı gece alkollüydüm. Çocuklar yan odada oyun oynuyordu. Yine aramızda eski mevzulardan başlayan tartışma çıktı. Sonrasını hatırlamıyorum. Bir baktım ki eşim hareketsiz yatıyor. Çok pişmanım, neden böyle oldu anlamadım” dediği belirtildi.

Öte yandan inşaatlarda çalıştığı ve hakkında pek çok suçtan sabıka kaydı olduğu öğrenilen Polat H., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Olay günü evde olan çiftin 3 çocuğu, aile yakınlarına teslim edilirken, yaşamını kaybeden Aslıhan D. ise bugün kent merkezinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

YORUMLAR

4 Yorum Var
  • M.i. 3 yıl önce Şikayet Et
    Bakın bu kişi suç makinesine dönüşmüş daha evvelde bir suç işlediği haberde belirtilmiş ama mevcut yasalar bu adamı suçtan caydırmak yerine meslek haline getiriyor bunu anlayamıyoruz halen adelet te reform yaşasın yeniilkler
    Cevapla
  • mişmiş 3 yıl önce Şikayet Et
    Kısasa kısas olsaydı, idam olsaydı bal gibi hatırlardın ne yaptığını. İstediğin kadar alkollü ol.
    Cevapla
  • selçuk 3 yıl önce Şikayet Et
    arada hiç bir resmi bağ yok. üç çocuk yapmışsın. hiç bir şeyin sorumluluğunu almayan sarhoş bir koca. sorarsan dini nikahlıymış. yanlış anlaşılmasın dini nikaha karşı değilim. kesinlikle yapılmalı yoksa dinen zina etme riski var. ama kadını ve çocukları koruyan erkeğe sorumluluk yükleyen resmi nikahtır. anne babalar siz nasıl bir insansınız ki kızınızı bu ateşin içine atıyorsunuz? kızlar siz ne içtiniz de üç çocuk yapıp resmi nikah yaptıramıyorsunuz?
    Cevapla
  • Üzüldüm 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadınları anlamak zor ,tertemiz insanlar dururken nerde bir tipi bozuk çalışmayan şarapçı var ona hayranlar ve evleniyorlar ,iyi insanlar ise 5 kuruş etmez kadınlar için
    Cevapla
  • M.i 3 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş kızın vardır oğlun vardır Allah korusun büyük konuşmayalım kınamayalım bu toplum operasyonu eğitim adelet te gelen değişiklikler bu şekilde dizayn ediyor gençleri
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.