Denizli

Denizli'den kısa kısa

14:02 24 Nisan 2018
Denizli'den kısa kısa

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) öğrenci kulüpleri ile bir araya geldi.

Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Servergazi Parkı'nda düzenlenen etkinlikte, PAÜ öğrenci kulüplerinin üyeleriyle söyleşti.

Etkinlikte Kent Konseyinin çalışmaları hakkında bilgi veren Zolan, şunları söyledi:

"Kent Konseyi sivil ve katılımcı bir kuruluştur. Bugüne kadar gençlerle birçok başarılı proje yaptık. Ülkemizi muasır medeniyet seviyesine taşımak, gençlerimizin daha ileriye gidebilmesi ve başarılı olabilmesi adına herkes gibi bizler de görevimizi en iyi şekilde yapabilmek için gayret sarf ettik, etmeye de devam ediyoruz. Biz kendi geleceğimizi değil şehrimizin, ülkemizin geleceğini düşünmek zorundayız. Büyükşehir Belediyesi her zaman gençlerin yanında."

- Büyükşehirden liseler arası tiyatro şenliği

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübü'nün bu yıl 4'üncüsünü düzenlediği Liseler Arası Tiyatro Şenliği başladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genç Denizli Tiyatro Kulübünce düzenlenen 4. Liseler Arası Tiyatro Şenliği'nin 30 Nisan'a kadar süreceği belirtildi.

Etkinlik boyunca 8 farklı lisenin 8 oyun sahneleyeceği kaydedilen açıklamada, "Sergilenen oyunları değerlendiren jüri üyeleri, genç tiyatrocuları ödüllendirecek. Etkinliğe katılanlara en iyi oyun, en iyi erkek oyuncu, en iyi kadın oyuncu, en iyi yardımcı erkek oyuncu, en iyi yardımcı kadın oyuncu, en iyi reji, komedi dalında en iyi oyun ve en iyi dekor olmak üzere toplam 9 ödül verilecek." ifadelerine yer verildi.

- PAÜ Hastanesi infeksiyon kongresine katıldı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi İnfeksiyon Kontrol Komitesi hemşireleri, Antalya'da gerçekleştirilen Hastane İnfeksiyonları Kongresi'ne katıldı.

PAÜ'den yapılan açıklamaya göre, Hastane İnfeksiyonları Derneğince düzenlenen kongre, 600 katılımcıyla Antalya'da yapıldı.

PAÜ Hastaneleri İnfeksiyon Kontrol Komitesi hemşiresi Nezihan Yamandağ'ın da "Çamaşırhanede kirliden temize" konulu oturuma başkanlık ederek yer aldığı kongrede, PAÜ hemşireleri Nezihan Yamandağ, İlknur Kaçar ve Sevgi Bozkurt ayrıca, "Cerrahi profilaksi rehberine uyum oranı" ve "2016-2017 anestezi yoğun bakım VİP oranları karşılaştırması" başlıklı iki poster sunum yaptı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.