Denizli

Kayıp çoban 6 gün sonra yürürken bulundu

12:35 13 Temmuz 2020 1 Yorum Var
Kayıp çoban 6 gün sonra yürürken bulundu

Denizli'nin Çameli ilçesinde, sürüsünü otlatmaya gittikten sonra kaybolan 44 yaşındaki çoban Mehmet Sökmen, 6 gün sonra yürürken bulundu.

İmamlar Mahallesi'nde yaşayan çoban Mehmet Sökmen, 7 Temmuz Salı günü, koyunlarını otlatmak için evden çıktı. Ancak geri dönmedi. Ailesi, mahalle sakinleriyle yaptıkları aramadan sonuç alamayınca jandarmadan yardım istedi. Bölgeye gelen Jandarma ile Denizli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, arama-kurtarma çalışması başlattı. Kısa süre sonra, Sökmen'in koyun sürüsü, mahalle yakınlarında bulundu.

GEÇİCİ HAFIZA KAYBI YAŞAMIŞ

Aramalar, sürünün bulunduğu yerde yoğunlaştırıldı. Arama-kurtarma çalışmaları sürerken Mehmet Sökmen, bu sabah İmamlar Mahallesi Söğütyanı mevkisinde vatandaşlar tarafından yürürken görüldü. Hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber verildi. Gelen sağlık görevlilerince Çameli Devlet Hastanesi'ne götürülen Sökmen'in geçici hafıza kaybı yaşadığı belirlendi. Çoban Mehmet Sökmen'in, jandarmaya verdiği ilk ifadesinde, gezintiye çıktığını söylediği öğrenildi.

YORUMLAR

1 Yorum Var
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    44 yaşında mı..ben adamın resmine bakınca 70 den aşağı değil,70 lik adama nasıl çobanlık yaptırıyorlar dedim,ta yaşını okuyana kadar. zaten görüntüsü belli ediyor,kendini idare etmekten aciz bir görüntüsü var. 44 yaşında olmasına rağmen 70 gibi gösteriyor.
    Cevapla
  • Molla Kasım 3 yıl önce Şikayet Et
    Fakirlikten resmen çökmüş. Allah şifa versin. Kim bilir ne zorluklarla yaşıyor. Üzerinde doğru dürüst bir elbise bile yok.
    İlk beğenen sen ol
  • bir köylü 3 yıl önce Şikayet Et
    gerçi zamanımızda imkanlar arttı ama ne olursa olsun sonuçta bütün işleri bedenen yapıldığından köy yaşantısı çiftçilik hayvancılık böyledir adamı çok fena yıpratır 44 yaşındaki adam 70 yaşında görünür bunu yaşamayan bilemez.
ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.