Denizli

Kırık kol ameliyatının ardından uyanamadı!

11:45 25 Eylül 2020 8 Yorum Var
Kırık kol ameliyatının ardından uyanamadı!

Denizli’de dedesine ait Acıpayam’a bağlı Yassıhöyük Mahallesi’ndeki eve giden, burada oyun parkında oynarken düşen 7 yaşındaki Miray Tokdemir, Pamukkale Üniversitesi Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Geçirdiği ameliyatlar sonrası hayatını kaybeden Tokdemir için İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı.

Olay, 2 hafta önce Acıpayam’a bağlı Yassıhöyük Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Acıpayam Belediyesi personeli Mehmet Ali Tokdemir’in kızı 7 yaşındaki Miray Tokdemir, Yassıhöyük’te bulunan dedesinin evine gitti. Oyun parkında oynarken düşen küçük Miray’ın kolu kırıldı. Ailenin izniyle özel bir hastanede ameliyata alınan küçük Miray, ameliyata alındıktan sonra yoğun bakıma alındı. 2 gün yoğun bakımda kalan Miray kendine gelemeyince Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Miray, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ölüm sebebi yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak olan küçük kızın ailesi, şikayetçi olacaklarını açıkladı.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI

Kamuoyuna yansıyan olayın ardından Denizli İl Sağlık Müdürlüğü de devreye girdi. Müdürlük, olayın detaylı bir şekilde araştırılacağını açıkladı.

YORUMLAR

8 Yorum Var
  • diplomasız 3 yıl önce Åžikayet Et
    Maalesef devlet kadrolarına giremeyen, puanları "veteriner" diplomasına dahi yetmeyenler hep Özel hastahanelerde iÅŸ buluyorlar. Not: Ä°ÅŸini hakkı ile yapan, donanımlı olan herkesi müstesna tutuyorum.
    Cevapla Ä°lk beÄŸenen sen ol
  • 3 yıl önce Åžikayet Et
    Ne dedin sen şılap
  • zafer gülten 3 yıl önce Åžikayet Et
    ameliyattan çıkınca niye yoÄŸun bakıma alınıyor,ameliyat iyi geçti ise narkozun etkisi geçince normal odada kalabilirdi.sanırım narkozda birÅŸey oldu,dozu fazla verdiler anlaşılan .yapılan amaliyatta basit bir kol ameliyatı,bazı durumlarda kırık çıkıkçılar bile ameliyatsız tedavi yapabiliyor.
    Cevapla
  • Cahille cahil oldum 3 yıl önce Åžikayet Et
    Nasıl bir cehalet
    Ä°lk beÄŸenen sen ol
  • yurttaÅŸ 3 yıl önce Åžikayet Et
    özel hastanelerin artık hiçbir özelligi kalmadı.ÅŸindi devlet hadtaneleri her açıdan en güvenli yer.fakat bazı insanlıgını kaybetmiÅŸ mahluklar magandalar teÅŸekkür edecek kurallara uycaklarına vandallık yapıyorlar..
    Cevapla
  • Zeki 3 yıl önce Åžikayet Et
    Ben hiçbir zaman saÄŸlık çalışanı olsun yada baÅŸka kurum çalışanı olsun her türlü ÅŸiddete nefretle karşıyım. Medeni olmayan yobazlık göstergesidir. Åžiddet uygulayan kimse gereken cezayı da almalıdır hapis veya duruma göre para filan ancak insanların haklarını aramalarını yıldıracak yok SSK iptali saÄŸlıktan men gibi cezalar gündeme gelirse nasılsa artık bize kimse dokunamaz diyip kanuna güvenerek hastalarada istediÄŸimiz gibi davranma cürretini kendimizde buluruz. Åžimdi bu çocuÄŸun yakını ne yapsın. SaÄŸlık iptali SSK men gibi ağır cezalarını savunanlar bu çocuk gibi ölen sizin çocuÄŸunuz olsa ne yapardınız.
    Cevapla
  • Ä°stanbul 3 yıl önce Åžikayet Et
    Kesinlikle hocam
  • tct 3 yıl önce Åžikayet Et
    Allah ailesine sabırlar versin. Evlat imtihanı çok zor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.