Rüyada yumurta yemek ne anlama gelir? Rüyada yumurta görmek hayırlı mıdır?

Rüyada yumurta görmek ya da yemek zenginlik ve mutluluk gibi pek çok hayırlı olaylara yorumlanmaktadır.

Rüyada yumurta yemek ne anlama gelir? Rüyada yumurta görmek hayırlı mıdır?
Rüyada yumurta yemek ne anlama gelir? Rüyada yumurta görmek hayırlı mıdır?
GİRİŞ 09.03.2023 09:34 GÜNCELLEME 09.03.2023 09:35

Rüyada yumurta görmek, rüya sahibinin yaşantısına dikkat etmesi gereken uyarıcı bir rüyadır, görüldüğü şekle göre tabir edilmektedir.

Rüyada sağlam yumurta görmek, bekar bir kimse için hayırlı evliliğe, evli kimseler için evliliğin huzurlu mutlu devam etmesine tabir edilirken kırık yumurta görmek evliliğin bitmesine işaret ve rüya sahibinin huzurunun bozulacağına işaret edilmektedir. Yumurta, bazı tabircilere göre ise evlat sahibi olmaya yorumlanır.

Rüyada yumurta yiyen kimsenin yakın zamanda hayırlı bir evlada sahip olacağına delalet edilmektedir. Rüyada yumurta görmek, rüyanın nasıl görüldüğü dikkate alınarak değerlendirilmesi gereken bir rüyadır.

Rüyada Yumurta Beyazı Görmek

Rüyada yumurta beyazı da sarısı da görmek mal ve mülke işaret etmektedir. Genel anlamıyla bakıldığında rüyada yumurta; bekar kimseler için hayırlı bir evliliğe, evli kimseler içinse evlada yorumlanır. Borçlu bir kimse rüyasında yumurta görürse yakın zamanda borçlarından kurtulacağına işaret edilir.

Rüyada Yumurta Yemek

Rüyasında yumurta yediğini gören kişinin yakın zamanda kısmetinin açılacağı, yeni işlere atılacağı anlamına gelmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında başarılar elde ederek maddi anlamda rahatlayacağına yorumlanır. Evli bir kimsenin rüyasında yumurta yemesi, yakın zamanda hayırlı ve sağlıklı bir evladı olacağına işaret edilmektedir. Bekar bir kimsenin rüyasında yumurta yemesi, hayırlı kısmetlerle karşılaşacağına ve güzel bir evlilik yapacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Topraktan Yumurta Toplamak

Rüyada topraktan yumurta topladığını gören kişinin bazı sıkıntılara maruz kaldıktan sonra arzu ettiklerine ulaşacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin elde edeceği başarının bu zamana kadar çektiği bütün sıkıntılara değeceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Yumurta Almak

Rüyasında yumurta satın aldığını gören kişinin evinde bereketin artmasına ve rüya sahibinin bol helal rızıklar kazanmasına işaret etmektedir. Rüyasında yumurta aldığını gören kişinin para sıkıntısı çekmeden rahat bir hayat geçireceğine, yeni işlere başlayacağına yorumlanır. Evli kimseler için evliliğin sevgi ve huzur içerisinde devam etmesine, bekar kimse içinse kısmetlerin çıkmasına işaret edilir. 

Rüyada Kümesten Yumurta Almak

Rüyasında tavuk kümesinin içinde yumurta topladığını gören kişinin iş hayatında beklemediği şekilde yükseleceğine ve karşısına hayırlı ve güzel fırsatlar çıkacağına işaret edilmektedir. Rüyasında yumurta topladığını gören kişinin maddi anlamda rahatlayacağına yorumlanırken bazı tabircilere göre ise rüya sahibinin arkasında konuşan boş insanlara delalet etmektedir.

Rüyada Yumurta Pişirmek

Rüyada yumurta pişirmek, rüya sahibinin başladığı işte başarılı olacağına işaret edilir. Rüya sahibi öğrenciyle, okulunu başarıyla bitireceğine, çalışıyorsa iş hayatında kendi çabasıyla başarılara ulaşacağına yorumlanır.

Rüyasına yumurta pişirdiğini gören kişi, azla yetinmeyi bilen bir kimse olduğuna ve hayatını daha minimal yaşamayı tercih eden bir kimseye işaret etmektedir. Rüyada kendinin değil de bir başkasının yumurta pişirdiği görmek, bir başkasının elde ettiği başarıdan rüya sahibinin de pay alacağına yorumlanmaktadır.

Rüyada Yumurta Soymak

Rüyada yumurta görmek, para ve mal ile tabir edildiğinden rüyada yumurta soyduğunu gören kişinin yakın zamanda mal ve mülk sahibi olacağına yorumlanır. Rüyasında yumurta soyduğunu gören kişi az ya da çok bir miktar para elde edeceğine işaret edilmektedir. 

Rüyada Yumurta Çalmak 

Rüyasında yumurta çaldığını gören kişinin, haksız yoldan başarı elde ettiği manasına gelmektedir. Pek hayırla yorumlanmayan rüyada, rüya sahibinin kendi elleriyle mutluluğunu bozacağına yorumlanır. Rüya sahibinin geçmişte yaptığı haksızlıklara da yorumlanır.

Rüyada Yumurta Kırmak

Rüyasında yumurta kırdığını gören kişi eğer evliyse ve kırık yumurtayı yatak odasından gördüyse, evliliğinin sallantıda olduğuna işaret edilmektedir. Rüyada yumurta görmek genellikle iyi yorumlanırken, rüyada yumurta kırılması tam tersi şeklinde tabir edilir. Rüyasında yumurta kırdığını gören bir kimsenin maddi kayıplara uğrayacağına ve sıkıntıya düşeceğine işaret edilir. 

Rüyada Beyaz Yumurta Görmek 

Rüyada beyaz yumurta gören bekar kişinin, yakın zamanda iyi ahlaklı bir eşle evleneceğine işaret eder. Rüya sahibinin karşısına hayırlı kısmetlerin çıkacağına ve şansının yaver gideceğine yorumlanır. 

Rüyada Haşlanmış Yumurta Görmek

Rüyada haşlanmış yumurta gören kimsenin isteklerinin yerine geleceğine ancak bunun için biraz daha beklemesi gerektiğine yorumlanır. Rüyayı gören kimsenin şansının açılacağına ve kısmetlerinin çoğalacağına delalet eder. 

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Yumurta Görmek

Nablusi: Tavuğun yumurtladığını gören kimsenin bir çocuğu olur. Taze pişmiş yumurta, kolaylıkla elde edilen rızıktır. Çiğ yumurta yediğini gören, haram mal yer, yahut zina eder, ya da hüzün ve kedere düşer. Elinde yumurta olduğunu görenin hanımı ölü gibi olur. Hanımının yumurtladığını görse kafir bir çocuğu olur. Kucağına beyaz bir tavuğu aldığını ve bu tavuktan piliçler çıktığını gören kimsenin yapılması zor ve imkansız bir işi meydana çıkar ve mümin bir çocuğu olur. Bazen de gördüğü piliç sayısınca erkek çocuğu olur.

Danyal: Evindeki tavuğun yumurtladığını gören, çocuk sahibi olur. Hangi kuşa ait olduğu bilinmeyen yumurta gören, güzel bir kadınla evlenir. Yemek için yumurta sakladığını gören, zahmet çekerek mal kazanır. Suda pişmiş yumurtayı yiyen, murat ettiği kadınla evlenir. Bu yumurtayı yemeyen, istediği kadınla evlenemez. Çiğ yumurta yiyen, haram mal yer yahut üzüntüye düşer olur. Kabuğu ile yumurta yemek; başkasına ait haram maldan yemeye delalet eder. Yumurtanın üzerine kuş gibi oturduğunu gören, kadınlarla düşüp kalkar.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
YSK kararını verdi: 3 ilçe ve 4 beldede yeniden seçim yapılacak