Rüyada su görmek neye işaret? Rüyada doyana kadar su içmek...

Rüyada su içmek, çok farklı yorumlanabilen bir rüya olduğu için rüya sahibinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı kalarak tabir edilmesi gerekmektedir. Rüyada su içmek, hayır ve berekete işaret ederken rüyada musluktan su içmek sıkıntılı bir sürece işaret etmektedir. Peki rüyada musluktan su içmek ne anlama gelir? Peki rüyada soğuk su içmek ne anlama gelir?

Rüyada su görmek neye işaret? Rüyada doyana kadar su içmek...
Rüyada su görmek neye işaret? Rüyada doyana kadar su içmek...
GİRİŞ 29.08.2022 08:54 GÜNCELLEME 29.08.2022 08:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Rüyada su görmek, bolluk bereket ve huzur olarak tabir edilirken rüyada su içtiğini gören kişinin huzur ve sağlıklı bir ömür geçireceğine işaret edilmektedir. Rüya sahibinin su gibi sakin, dingin ve bereketli bir hayat geçireceğine delalet etmektedir. Rüyada su görmek, rüya sahibinin dedikodusunu yapacak kişilere de yorumlanabilmektedir. Rüyada su içtiğini görmek çok fazla anlama yorumlanabildiğinden rüyanın nasıl görüldüğüne bağlı kalarak yorumlanması uygun görülmektedir. 

Rüyada Su İçtiğini Görmek

Rüyada içilen su temiz ve içtiği zaman rüya sahibine ferahlık veriyorsa, gerçek hayatta da rüyayı gören kişinin ferahlayacağına maddi manevi rahatlayacağına delalet etmektedir. Suyun berrak olması rüya sahibini parlak ve güzel bir geleceğinin olacağına, işlerinin dilediği gibi gideceğine yorumlanmaktadır. Rüyada su içmek, rüya sahibinin çevresinde güzel dostlarının olduğuna ve dini vecibelerin yerine getirilmesine delalet etmektedir. 

Rüyada Pınardan Su İçtiğini Görmek

Rüyada pınardan su içen kişinin gerçek hayatında çözüm odaklı biri olduğuna yorumlanır. Her türlü sorun ve sıkıntıya karşı problemin kaynağına inerek çözmeye çalıştığına işaret etmektedir. Rüyada pınardan su içtiğini gören kişinin aile, iş ya da sosyal hayatında karşılaşacağı meseleleri çözmek için gayret göstereceğine delalet eder. Rüya sahibi pınardan soğuk içerek ferahlayacağını görmesi ise hayatındaki sorunlarının yavaş yavaş çözüleceğine ve sonunda tamamen ortadan kalkacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Çeşmeden Su İçtiğini Görmek

Rüyada çeşmeden su içmek, rüya sahibinin maddi olarak büyük bir kazanç elde edeceğine ve gelecekte çok güzel bir hayat beklediğine işaret edilmektedir. Rüyada çeşmeden gelen suyun güzel ve içen kişinin doyması, para kazanacağına yorumlanmaktadır. Eğer rüya sahibi rüyasında pis bir çeşmeden su içtiğini görüyorsa kendini düşünmeden işlere kalkacağına, sağlığını riske atmaktan çekinmeden girişimleri olacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Bardaktan Su İçtiğini Görmek

Rüyada temiz bardaktan su içmek, rüya sahibinin sağlıklı uzun bir ömür yaşayacağına, maddi olarak sıkıntı çekmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına delalet etmektedir. Rüyada çay bardağından su içen kişinin sağlık ve afiyet dolu bir ömür geçireceğine ancak biraz tutumlu olması gerektiğine delalet etmektedir.

Rüyada Musluktan Su İçmek

Rüyada musluktan su içen kişinin şanssız bir süreçten geçeceğine, hayatında bazı olumsuzlukların olacağına ve canının sıkılacağına delalet etmektedir. Rüyada evli olan birinin musluktan su içmesi, eşiyle büyük bir kavga ederek zor sürece gireceğine yorumlanmaktadır. Rüyada musluktan damla damla su aktığını gören kişinin azar para kazanarak biraz sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir. 

Rüyada Şişeden Su İçtiğini Görmek

Rüyada şişeden su içme iki farklı şekilde yorumlanmaktadır. Cam şişeden su içtiğini gören kişinin yaşam kalitesini yükselteceğine, bol helal paralar kazanacağına yorumlanır. Rüyada plastik şişeden su içtiğini gören kişinin ise azla yetinmeyi ve mutlu olmayı bilmesine işaret ederken. Eline geçen parayla hem hayatını güzel bir şekilde idame edeceğine hem de geleceği için kısmen yatırım yapabileceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Tuzlu Su İçmek

Zengin ve maddi durumu iyi olan rüya sahibinin iş hayatında yaşayacağı sorunlara, maddi olarak girilecek zor sürece ve sağlık sıkıntılarına işaret etmektedir. Rüyada tuzlu su içtiğini gören kişinin sağlığına ve harcamalarına dikkat etmesi gerektiğine yorumlanarak rüya sahibini uyaran bir rüyadır. 

Rüyada Doyana Kadar Su İçtiğini Görmek

Rüyada kana kana su içmek, rüya sahibinin istemediği ve sevmediği insanlara maruz kalacağı anlamına gelmektedir. Rüyayı gören kişinin zor bir süreçten geçerek sıkıntılar yaşayacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Birinin Elinden Su İçmek

Rüyada birinin elinden su içtiğini görmek, rüya sahibinin çevresindeki kişilerden yardım göreceğine, hayırlı insanlarla karşılaşacağına ve şifa bulmaya işaret eder. Rüyada su içmek bolluk, bereket ve huzur olarak yorumlanırken birinin elinden su içmek ise rüya sahibinin çevresindeki iyi niyetli insanlar sayesinde huzur ve sağlıklı günler geçireceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Avuçla Su İçmek

Rüyada eli ve avucuyla su içen kişinin var olan sıkıntıların yakın zamanda çözüleceğine işaret etmektedir. Bu zamana kadar yaşanan sorunların yerine daha sakin ve huzurlu bir hayata delalet etmektedir. 

Rüyada Zehirli Su İçmek

Rüyada zehirli su içtiğini gören kişinin çevresindeki kötü niyetli kişiler tarafından ihanete uğrayacağına, bu ihanetin ardından tek başına ayakta durmaya çalışmaya, düştüğü kötü durumdan kurtulmak istedikçe çıkamayacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin şanssız bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada Su Soğuk Su İçmek

Rüyada su içtiğini gören kişinin içinin ferahlayacağına ve sıkıntılardan kurtulacağına delalet eder. Rüyada soğuk su içtiğini gören kişinin ise istediklerine kavuşacağına yorumlanır. Rüyada kana kana soğuk su içtiğini görenin tüm sıkıntılardan kurtularak rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder. 

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Su İçmek

Molla Cami: Su ile kendisine zarar gelmeyecek bir vakitte guslettiğini gören kimse, borcunu öder.Tatlı suyun tuzlu olduğunu gören kimse, dininden irtidat eder veya sapıklığa düşer, yahut onun işleri müşkül duruma girer. Rüyada suyu kabıyla yüklendiğini gören kimse, fakirse mal kazanır. Rüyada su görmek, hoş bir hayata ve güzel bir rızka işarettir. Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi saadete, toplu mala ve ganimete, fazla hayra ve "O, sudan bir beşer yaratıp da onu soy sop yapandır.

Nablusi: Rüyada su görmek, hoş bir hayata ve güzel bir rızka delalet eder.
Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi, saadete, toplu mala ve ganimete delalet eder. Suyu çok temiz görmesi, fiyatların ve rızıkların ucuzluk ve bolluğuna ve adaletin yayılmasına delalet eder. Suyu emmek geçim sıkıntı ve zahmete ve sudan içmek düşmandan selamete ve içen kimse için Ucuzluk seneye delalet eder.

Kirmani: Sıcak su; hastalık ve hüzündür. Eteğiyle su aldığını görenin malında, noksan olur. Şişedeki suyu yeni bir kaba boşaltıp içtiğini görenin karısı, hamile kalır. Lakin kap kırılırsa; çocuk doğar, anne ölür. Su dökülür kap kalırsa; kadın düşük yapar. Rüya sahibi bekarsa, evlenir. Birine parasız su verdiğini gören, iyilik eder yahut bir yeri imar eder. Madeni bir kadehle ne suretde olursa olsun su içtiğini gören, mihnet ve felakete uğrar.

YORUMLAR 1
  • Akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    Rüyada timsah görmek neye işarettir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi