Rüyada kendini hamile görmek ne anlama gelir? Rüyada annenin hamile olduğunu görmek...

Rüyada hamile olduğunu ya da hamile birini görmek, zenginliğe ve malın artmasına işaret eder. Rüyada görülen hamilelik genellikle hayra ve güzelliğe işaret etse de rüyanın kim tarafından nasıl görüldüğüne dikkat edilmelidir. Peki rüyada hamile kadın görmek ne demek?

Rüyada kendini hamile görmek ne anlama gelir? Rüyada annenin hamile olduğunu görmek...
Rüyada kendini hamile görmek ne anlama gelir? Rüyada annenin hamile olduğunu görmek...
GİRİŞ 06.02.2022 14:05 GÜNCELLEME 06.02.2022 14:05

Bir kadın rüyasında hamile olduğunu görmesi bereket ve bol helal kazanca işaret ederken, bir erkeğin kendini hamile görmesi sıkıntı ve kedere işaret etmektedir. Rüyada kendini hamile olarak gören kadının karnını büyüklüğüne göre zenginliğe ulaşacağına delalet etmektedir. Rüyada hamile olduğunu görmek tek bir yorumla sınırlı kalmadığı için rüyayı kimin nasıl gördüğüne göre tabir edilmesi gerekmektedir. 

Rüyada Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada hamile olduğunu gören kişi yakın zamanda zengin olur. Rüya sahibinin bol helal paralar kazanacağı anlamına gelmektedir. Alimlerin görüşlerine göre rüyada hamile olan kişinin çok fazla mal varlığının olacağına borçların kurtulacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir. Rüyayı gören kişinin karnı ne kadar büyükse kazanılacak para da o kadar çok olacağı rivayet edilmektedir. Ancak bir erkeğin rüyasında kendini hamile görmesi sıkıntı ve üzüntüye işaret etmektedir.

Rüyada Hamile Kadın Görmek

Bir kimse rüyasında kendinin değil de bir başka kadının hamile olduğunu görürse yakın zamanda yaşayacağı sıkıntı, kötü haberlere işaret eder. Rüyayı gören kişinin maddi sıkıntılarla karşılaşacağına, maddi zorluk çekeceğine ve kötü haber alacağına yorumlanmaktadır. Rüyada hamile bir kadın gören işinin hayatında zorluklar çekse de yeniden rahat edeceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Bekar Bir Kızın Hamile Olması

Rüyada bekar bir kızın hamile olduğunu görmesi, karşılaşacağı sorunlara işaret etmektedir. Rüya sahibinin aile içinde ve sosyal hayatında pek de uygun olmayan nedenlerden dolayı huzurunun bozulacağına ve bir süre sorunlarla baş etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Annemin Hamile Olduğunu Görmek

Rüyada annesinin hamile olduğunu gören kişinin kazandığı paranın eskiye göre daha fazla olacağına işaret eder. Rüya sahibinin mutlu haberler alacağına ve çok keyifli günler geçireceğine delalet eder. Rüyada annesinin hamile olduğunu gören kişinin yeni ve güzel işlere başlayacağına yorumlanır. 

Rüyada Kızını Hamile Görmek

Rüyada kızını hamile olarak görmek, o kızın gelecekte ilim ve irfanla uğraşacağına, kendini iş hayatında başarılar elde edeceğine işaret etmektedir. Rüya sahibinin kızının yüksek mevkilere gelerek toplumda söz sahibi olmasına ve maddi manevi rahatlayacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Hamile Birini Görmek

Rüyada hamile birini gören kişinin hayatında bazı aksaklıkların ve sıkıntıların olduğuna bundan dolayı rüya sahibinin kendine çeki düzen vermesi gerektiğine, yolunu çizmesi için oturup biraz düşünmesi ve doru kararı almasına delalet etmektedir. 

Rüyada Hamile Erkek Görmek

Rüyada hamile kalan bir erkek görmek, rüya sahibinin en yakın dostlarına bile açamayacağı sıkıntılarının olacağına, birtakım sorunlarla tek başına mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir. Rüya sahibinin iş hayatında istediği başarıyı elde edemediği için keyfinin kaçacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Bekar Bir Kızın Kendini Hamile Görmesi

Rüyada bekar bir kız kendini hamile görmesi, kısmetinin açılacağına işaret edilir. Rüya sahibinin biriyle tanışarak evlilik yoluna gireceğine, iş hayatında başarılar elde edeceğine yorumlanmaktadır.

Rüyada Hamile Olup Doğum Yaptığını Görmek

Bir kadın rüyada hamile olduğunu sonra da doğum yaptığını görmesi, hayatında meydana gelen, maddi manevi tüm sorunların çok yakında yok olacağına işaret edilir. Rüya sahibinin canını sıkan, düşündüren ne varsa hepsinden bir bir kurtulacağına delalet etmektedir. Rüyada hamile kadının doğum yapması, sağlık, mutluluk ve bol helal rızka yorumlanmaktadır.

Alimlerin Görüşlerine Göre Rüyada Doğum Yapmak

Molla Cami: Rüyada gebe olduğunu gören kadının, malının artmasına, övülmeye, izzet ve şerefe nail olmaya işaret eder. Erkeğin, kendisini gebe olduğunu görmesi, insanlardan gizlediği ve ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve kedere işaret eder. Gebelik gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa işaret eder. Rüyada gebe kadını görmek, üzüntü ve kedere ve gizli işlere işaret eder. Erkeklerin gebeliği, alim için ilminin fazlalığına, meslek sahibi için hiç kimsenin yapamayacağı bir şeyi yapmasına işaret eder. Bazen de erkeğin gebeliği, onun üzüntü ve kedere düşmesine işaret eder. 

Nablusi: Rüyada gebe olduğunu gören kadın, kendi işlerine devam ederek bundan dolayı malının artmasına, övülmeye, izzete nail olmaya delâlet eder. Erkeğin, kendisini gebe olduğunu görmesi, insanlardan gizlediği ve fazlalaşıp ortaya çıkmasından korkulan ağır bir üzüntü ve kedere delâlet eder. Gebelik gerek erkek gerek dişi olsun, rüyayı gören kimse için dünyaca olan fazlalığa delâlet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!