Rüyada beyaz papatya tarlası görmek ne demektir? Rüyada papatya koklamak hayırlı mıdır?

Rüyada papatya görmek, güzel haberlere işarettir. Rüyada papatya görmek en hayırlı ve güzel rüyalardan olup rüya sahibinin üzüldüğü birçok konunun son bulacağına delalet eder. Peki rüyada büyük papatya tarlası görmek neye işarettir?

Rüyada beyaz papatya tarlası görmek ne demektir? Rüyada papatya koklamak hayırlı mıdır?
Rüyada beyaz papatya tarlası görmek ne demektir? Rüyada papatya koklamak hayırlı mıdır?
GİRİŞ 12.11.2021 09:48 GÜNCELLEME 12.11.2021 09:48

Rüyada papatya görmek, mutluluğun ve saadetin artacağına, rüya sahibinin keyfinin yerine geleceğine yorumlanır. Rüyayı gören kişinin gönül işlerinde şansının döneceğine işaret eder. Rüyada papatya gören kişinin müjdeli haberler almasına delalet ederek eskiye nazaran daha huzurlu bir hayat geçireceğine yorumlanır. Rüyada papatya görmek rüyanın kim tarafından nasıl görüldüğüne bağlı olarak farklı şekillerde yorumlanır. İşte rüyada papatya görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Papatya Koklamak

Rüyada papatya kokladığını gören kişinin hayatında geçirdiği en zor günlerde bile yalnız kalmayacağına, tüm dert, sıkıntı ve müşkülü paylaşacağı yakın dostlarının olacağına işaret eder. Rüyada papatya koklamak rüya sahibinin etrafında vefalı dostlarının olduğuna yorumlanır.

Rüyada Papatya Toplamak

Rüyada papatya topladığını görmek, rüya sahibi için en hayırlı olan şeylerin yakında karşısına çıkacağına, istediği işlerin bir bir gerçekleşmesine işarettir. Rüyada papatya toplamak bolluk, bereket ve huzurun rüya sahibine çok yakın olduğuna yorumlanır. Rüya sahibinin geleceği için doğru ve güvenli kararlar alacağına işarettir. 

Rüyada Papatya Çayı Görmek

Rüyada papatya çayı içtiğini gören kişinin stres ve sıkıntılardan uzaklaşacağına, aile içinde yaşanan sorunların son bulacağına işarettir. Rüyada papatya çayı gören kimsenin bahtının açılmasına ve iş hayatında istediği başarıya erişmesine işarettir. 

Rüyada Papatya Yağdığını Görmek 

Rüyada gökten papatya yağdığını görmek, rüya sahibi için bol helal paralar kazanacağına delalettir. Rüya sahibinin kazancının bir anda çok fazla artacağına, iş hayatında sahip olduğu konumunun yükseleceğine ve daha da başarılı olacağına delalettir. 

Rüyada Papatya Falı Bakmak

Rüyada papatya falı baktığını gören kişinin gerçekleşmesini çok istediği bir dileğinin  olduğuna yorumlanır. Rüyada papatya falı baktığını gören kişinin huzura ve dinginliğe kavuşacağına yorumlanmaktadır. 

Rüyada Beyaz Papatya Tarlası Görmek

Rüyada beyaz papatyaların olduğu büyük bit tarla-bahçe görmek, rüya sahibinin dertlerinden kurtulacağına, işlerinin rast gideceğine işaret eder. Çok hayırlı bir rüya olan rüyada papatya tarlası görmek, rüya sahibinin mutlu olacağına ve sürekli olarak iyi haberler alacağına delalet eder. 

Rüyada Papatya Tacı Takmak

Rüyada papatya tacı taktığını gören kişinin sevinçli haberler alarak mutlu olacağına delalet eder. Rüya sahibinin dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder. 

Rüyada Yeşillikler ve Papatyalar Görmek

Dargınlıkların son bulacağına, yaşanan küslüklerin ve sıkıntıların ve aile içi gerginliklerin biteceğine işaret eder. Rüya sahibinin hayırlı haberler almasıyla içinin ferahlamasına yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Papatya Görmek

Molla Cami: Rüyada birisinden papatya aldığını görmek, o kimse ile olan dostluğa işarettir. Bazı tabirciler, papatyayı güzel bir kadın ile tabir etmişlerdir. Bir dağın eteğine düşmüş papatyaları topladığını gören kimseye padişah, güzel bir şey hediye eder. Papatya çiçeği, hanımın akrabalarına işarettir, şeklinde de tabir edilmiştir.

Nablusi: Rüyada birisinden papatya aldığını görmek, o kimse ile olan dostluğa delalet eder. Bazı tabirciler, güzel bir kadın ile tabir etmişlerdir. Bir dağın eteğine düşmüş papatyaları topladığını gören kimseye padişah bir cariye hediye eder. Papatya çiçeği, hanımın akrabalarına delalet eder, şeklinde de tabir edilmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!