Rüyada silah sıkmak ne demek? Rüyada silahla ateş etmek ne anlama gelir?

Rüyada silah görmek sanıldığının aksine hayırlı ve güzel işlere işaret eden bir rüyadır. Rüyayı gören kişinin güç ve kudret sahibi olacağına, rızkının artacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişinin sıkıntılarından kurtulacağı anlamına gelir. Peki rüyada silah kullanmak ne demektir? Rüyada silahla ateş etmek kötü mü?

Rüyada silah sıkmak ne demek? Rüyada silahla ateş etmek ne anlama gelir?
Rüyada silah sıkmak ne demek? Rüyada silahla ateş etmek ne anlama gelir?
GİRİŞ 02.12.2022 09:03 GÜNCELLEME 02.12.2022 09:03

Rüyada silah görmek, genel hatlarıyla incelendiğinde üç ve iktidar sahibi olmaya işaret eder. Rüya sahibinin bulunduğu ortamda sözünün geçeceğine ve birçok kimsenin rüya sahibine saygı duyacağına yorumlanır. Rüyada silah gören kimsenin rızkının artacağı, bereketli ve güvenli bir hayat yaşayacağına delalet eder. Ancak rüyada silah görmenin en doğru şekilde tabir edilebilmesi için rüyanın kim tarafından nasıl görüldüğüne dikkat etmek gerekir. İşte rüyada silah görmenin detaylı tabirleri:

Rüyada Silahla Havaya Ateş Etmek

Rüyada silahla havaya sıktığını gören kişinin çok mutlu olacağına ve mutluluğunu herkese ilan edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin çok heyecanlanacağına ve bu mutluluğunu herkesle paylaşmak için sabırsızlanacağına yorumlanır. 

Rüyada Silah Sesi Duymak

Rüyada silah sesi duymak, rüya sahibinin alacağı kötü haberlere işarettir. Rüyada silah sesi duyan kimsenin herkesten gizlediği bir sırrının açığa çıkacağına yorumlanır. Rüyayı gören kişi için pek de hayırlı olmamasının yanında rüya sahibinin moralini bozacak olayların peş peşe geleceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Silah Tutmak 

Rüyada silah tuttuğunu gören kimsenin arkasından yapılan tuzakları fark ederek o tuzakları bozacağına işaret eder. Rüyada silah tutmak, rüya sahibinin uyanık olmasına, kimseye hakkını yedirmeyeceğine ve herkese karşı güçlü duracağına delalet etmektedir. Rüyada elinde silah tutan kimsenin gücü elinde tutacağına ve mülk sahibi olacağına yorumlanır. Rüya sahibini bu gücünü ve zenginliğini başkalarının kıskanacağına delalet eder. 

Rüyada Silah Almak

Rüyada Silah almak yeni bir haber anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin hem kendini hem de ailesini ilgilendiren yeni gelişmelerin olacağına yorumlanır. Rüyada silah alan kimsenin makamının yükseleceğine ve sorumluluklarının artacağına işaret etmektedir. 

Rüyada Silah Saklamak

Rüyada silah saklayan kişinin rakiplerine karşı uyanık olduğuna, onlara karşı tüm kozlarını açık oynamayarak tedbirli davranmasına işaret eder. Rüyayı gören kimsenin riskli bir işe gireceğine ancak çok tedbirli davranacağına yorumlanır. Rüyada silah sakladığını gören kimsenin çok kızacağı ve moralini bozacak işlerin olacağına ancak intikam almak için doğru zamanı beklediğine delalet eder.

Rüyada Silahlı Çatışma Görmek

Rüyada silahlı çatışma görmek, rüya sahibine atılacak olan iftiraya işaret eder. Rüyayı gören kimsenin aile hayatında huzursuzluklar yaşayacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Silah Taşımak

Rüyada silah taşıdığını gören kimsenin güvende olacağına ve gücü elimde tutacağına işaret eder. Rüya sahibinin tehlikelerden uzakta huzur içinde yaşayacağına delalet eder. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Silah Görmek

Nablusi: Rüyada görülen silah, düşmana galip gelip zafer bulmaya, kuvvete ve hastalıkları def etmeye delalet eder.
Bir kimse üzerinde silah olduğunu görse, kendisi de silahı olmayan bir kavim arasında bulunsa o kimse o kavmin reisi ve silahın iyiliği miktarınca halkın rağbet ettiği birisi olur. Bir kimse silahlı olduğu halde halkın kendisine baktıklarını görse, halk, o kimsenin dedikodu ve gıybetini yapar.

İhya: Düşmana galip gelmeye, güç ve kuvvete, her çeşit marazdan ve üzüntüden kurtulmaya, Silah ilme, din" hayatının güzelliğine, doğru habere; Silah yapan yahut satan kimse zalim ve gaddar yöneticiye delalet eder.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi