Rüyada kıyametin koptuğunu görmek ne demek? Rüyada kıyamet koparken dua etmek...

Rüyada kıyamet koptuğunu görmek, adaletin tecelli edeceğine işaret eder. Rüya sahibinin güçsüz karşısında güçlenerek hakkını alacağına delalettir. Rüyada kıyametin kopması, rüya sahibinin kendini toparlaması için de bir uyarı niteliğindedir. Peki rüyada kıyamet koparken dua etmek ne demektir?

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek ne demek? Rüyada kıyamet koparken dua etmek...
Rüyada kıyametin koptuğunu görmek ne demek? Rüyada kıyamet koparken dua etmek...
GİRİŞ 17.11.2022 09:09 GÜNCELLEME 17.11.2022 09:09

Rüyada kıyamet görmek, güçsüzün güçlüden intikam alacağına ve adaletin yerini bulmasına işaret eder. Rüyada kıyamet koptuğunu görmek, rüyayı gören kimsenin zor günler geçireceğine ve sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına yorumlanır. Ancak rüyada kıyamet kopması farklı tabirlerle yorumlanmaktadır. Bunun için rüya sahibinin rüyayı tam olarak nasıl gördüğüne dikkat etmek gerekir. İşte rüyada kıyamet görmenin tabirleri...

Rüyada Kıyamet Koparken Dua Etmek 

Rüyada kıyamet koparken dua ettiğini gören kimsenin yaptığı hatalardan ders aldığına işaret eder. Rüya sahibinin pişman olarak özür dileyeceğine ve kendini affettirmek için elinden geleni yaptığına delalet eder. Rüyada kıymet koparken dua ettiğini gören kimsenin dualarının kabul olacağına ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir. Rüya sahibinin yakın zamanda hayallerine kavuşacağına yorumlanır...

Rüyada Kıyamet Gününü Görmek

Rüyada kıyamet gününü gören kimsenin yanlış yolda olduğuna ve bu yoldan geri dönmezse başına türlü kötülüklerin geleceğine işaret eder. Rüyada kıyamet gününü gören kişinin yaptıklarından dönmesi için bir uyarı olduğu söylenebilir. Kıyamet gününü rüyasında gören kimsenin içten içe kötülük düşündüğüne işaret etmektedir. 

Rüyada Kıyamet Kopması

Rüyada kıyametin koptuğunu görmek, toplum içinde adaletsizliğin olduğuna, kötülüklerin ve haksızlıkların yapıldığına işarettir. Rüyada kıyamet kopması, güçlüler karşısında sürekli ezilenlerin hakkını söke söke alacaklarına yorumlanmaktadır. Rüyada kıyamet kopması, haksızlıklara karşı baş kaldırmak anlamalarına gelir. 

Rüyada Kıyamet Koparken Kelime-i Şahadet Getirmek

Rüyada kıyamet koparken kelime-i şahadet getirmek, rüya sahibinin başına gelecek kötü olaylar karşısında Allah'a sığınarak kurtulacağına işaret eder. Rüyada kıyamet koparken dua etmek, kötülüklerden Allah'ın rahmetine sığınacağına ve çok karda olacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Kıyamet Koparken Namaz Kılmak

Rüyada kıyamet koparken namaz kılan kimsenin Allah rızasını kazanmak için nefsiyle mücadele etmesine ve bundan dolayı sırtının yere gelmeyeceğine delalet eder. Rüyada kıyamet koparken namaz kılan kimsenin ahir ömründe maddi manevi sırtının yere gelmeyeceğine ve rahat edeceğine işaret eder. 

Rüyada Kıyamet Alameti Görmek

Rüyada kıyamet alametlerinden birinin açığa çıktığını görmek, rüya sahibinin hayır işleri yapması gerektiğine, hayırlara devam etmesine işaret eder. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kıyamet Görmek

Molla Cami: Rüyada kıyamet gününü görmek, gören kimseyi kasdettiği masiyet ve çirkin şeylerden korkutmaya ve onu günahtan sakındırmaya işarettir. Kıyamet, adalet, insaf ve mazlumun zalimden intikam almasına işarettir. Rüyada yalnızca kendisi üzerine kıyamet koptuğunu gören kimse, ölür. Kıyamet gününde Arasat meydanında durduğunu gören kimse, yolculuğa çıkar.

Nablusi: Rüyada kıyamet gününü görmek, gören kimseyi çirkin şeylerden korkutmaya ve onu günahtan sakındırmaya delalet eder. Kıyamet, adalet, insaf ve mazlumun zalimden intikam almasına delalet eder. Rüyada yalnızca kendisi üzerine kıyamet koptuğunu gören kimse, ölür.

Seyyid Süleyman: Kıyametin koptuğunu ve adalet meclisinin kurulduğunu görmek; o bölge halkının zulümden ve şiddetten kurtulacaklarına işarettir. Fakat, burada İlahi Aza-bın tecelli ettiğini görmek; o mekan halkı için felakettir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak