Rüyada başörtüsü görmek ne demek? Rüyada başörtüsü çıkarmak hayırlı mıdır?

Rüyada başörtüsü görmek, rüya sahibinin dini hassasiyetlerinin olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayatındaki her işin kolaylıkla gerçekleşeceğine delalet etmektedir. Peki rüyada başörtüsünü çıkarmak iyiye mi kötüye mi işaret eder?

Rüyada başörtüsü görmek ne demek?  Rüyada başörtüsü çıkarmak hayırlı mıdır?
Rüyada başörtüsü görmek ne demek? Rüyada başörtüsü çıkarmak hayırlı mıdır?
GİRİŞ 24.08.2022 09:04 GÜNCELLEME 24.08.2022 09:04

Rüyada başörtüsü görmek, rüya sahibinin takva bir kimse olduğuna ve yaşam tarzını dini gerekliliklerine göre şekillendirdiği işaret eder. Rüyada başörtüsü takmak, genel olarak hayırlara işaret etse de rüyanın kim tarafından görüldüğü dikkate alarak yorumlanmalıdır. Örneğin, rüyada başörtüsü takmak, hayırlı ve güzel işlerin habercisiyken rüyada başörtüsü kaybetmek, rüya sahibinin mutluluğuna zeval gelecek işlere delalet etmektedir. 

Rüyada Başörtüsü Takmak

Rüyada başörtüsü takmak, rüya sahibinin iyi ahlaklı bir kimse olduğuna işaret eder. Rüyayı gören kişinin çevresi tarafından çok sevildiğine ve birçok kişinin saygınlığını kazanacağına yorumlanır. Rüyada başörtüsü takan kişinin sahip olduğu insani değerler sayesinde çevresindeki birçok kişiye örnek teşkil edeceğine delalet etmektedir. 

Rüyada Başörtüsü Kaybetmek

Rüyada başörtüsü kaybettiğini gören kişinin huzurunun bozulacağına, aile ilişkilerinde sıkıntıların ortaya çıkacağına ve mutsuz olacağına delalet etmektedir. Rüyada başörtüsü kaybettiği gören kişinin aile ve arkadaşları arasında sorunların ortaya çıkacağına yorumlanır. 

Rüyada Başörtüsü Çıkarmak 

Rüyada başörtüsü çıkardığını gören kişinin iş hayatında karşısına bir fırsatın çıkacağına ve bu işi en iyi şekilde değerlendireceğine delalet eder. Rüyada başörtüsü çıkarmak rüya sahibinin maddi olarak elinin rahatlayacağına ve borçlarının biteceğine yorumlanır.

Rüyada Başörtüsü Hediye Almak

Rüyada birinden başörtüsü hediyesi gelmesi, rüya sahibinin kısmetinin ve şansının açılacağı anlamına gelir. Rüya sahibinin iş hayatında daha iyi yerlere gelerek maddi olarak daha iyi paralar kazanmasına delalet eder. 

Rüyada Eski Başörtüsü Görmek

Rüyada eski başörtüsü görmek, rüya sahibinin üzüleceği anlamına gelir. Rüyayı gören kişinin can sıkıcı olaylar yaşayacağına hem aile hem de iş hayatında dara düşeceğine yorumlanır. 

Rüyada Başörtüsünü Açmak

Rüyada herkesin içinde başörtüsünü açtığını gören kişinin aile içinde sorunlar ve sıkıntılar yaşayacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Yeni Başörtüsü Görmek

Rüyada yeni başörtüsü gören kişinin dini vecibeleri konusunda oldukça hassas olduğuna ve hayatında birçok kuralı dini inançlarına göre kurduğuna yorumlanır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Başörtüsü Görmek

Molla Cami: Rüyada görülen başörtüsü, hanımın kocasıdır. Başörtüsünün genişliği kocanın müsamahasına ve halinin iyiliğine, sıkılığı malının çokluğuna beyazlığı da kocanın din ve rütbesine işaret eder. Rüyada baş örtüşü görmek, rüya sahibinin nail olacağı kanaate işaret eder. Bir kadın rüyada, başında kumaştan bir eşarp yahut bir elbise olduğunu görse, onun düşmanları kocası ile aralarını soğutmak arzusunda bulunurlar. Başörtüsü siyah ve eski olursa, kocasının fakir ve aklı az olmasına işaret eder. Başörtüsünde meydana gelecek fenalık, kadının kocası hakkında erişecek musibet ve kederdir.

Nablusi: Rüyada görülen başörtüsü, hanımın kocasıdır. Başörtüsü, kadının ziynetinin başıdır. Başörtüsünün genişliği kocanın halinin genişliğine, sıkılığı malının çokluğuna beyazlığı da kocanın din ve rütbesine delalet eder. Bir kadın rüyada, başında kumaştan bir eşarp yahut bir elbise olduğunu görse, onun düşmanları kocasına yaramazlık ve uğursuzluk nispet etmekte ve batıl sözlerle onu aldatmak ve kocası ile aralarını soğutmak arzusunda bulunurlar. Başörtüsü siyah ve eski olursa, kocasının fakir ve aklı az olmasına delalet eder. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar