Rüyada kavga etmek ne demektir? Rüyada sözlü kavga etmek iyiye mi kötüye mi işaret eder?

Rüyada kavga etmek, genel olarak sıkıtı ve üzüntüye işaret eder. Rüyada kavga ettiğini gören kişi için sıkıntılı günlere işaret ederken rüyada kavga eden kişileri görmek, rüya sahibinin şansının açılacağına yorumlanır. Peki rüyada sözlü kavga ettiğini görmek...

Rüyada kavga etmek ne demektir? Rüyada sözlü kavga etmek iyiye mi kötüye mi işaret eder?
Rüyada kavga etmek ne demektir? Rüyada sözlü kavga etmek iyiye mi kötüye mi işaret eder?
GİRİŞ 23.06.2022 15:27 GÜNCELLEME 23.06.2022 15:27

Rüyada kavga etmek, rüyayı gören kişi için pek de hayır olmayan işlere işaret eder. Rüya sahibinin gerçek hayatında da biriyle münakaşa edeceğine ve buna bağlı olarak çok üzüleceğine ve kırılacağına yorumlanır. Rüyada kavga etmek pek çok farklı anlama geldiğinden rüyanın tam olarak nasıl görüldüğüne dikkat etmek gerekmektedir. İşte rüyada kavga görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Kavga Etmek

Rüyada birini tartaklayarak kavga ettiğini görmek, rüya sahibinin dövdüğü kişiye destek olacağına delalet eder. Rüyada biriyle kavga ettiğini gören kişinin etrafındaki kişilerle fikir ayrılığına düşeceğine ve bundan dolayı münakaşa edeceğine yorumlanır. Rüya sahibinin canı sıkan ve üzen hadiselerin yaşanacağına işaret eder. 

Rüyada Sözlü Kavga Etmek

Rüyada sözlü olarak ağız dalaşına girdiğini görmek, rüya sahibinin karşılaştığı her zorluktan tek başına çıkacağına ve her seferinde daha da güçleneceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin çalışkan, azimli ve asla pes etmeyen bir yapısının olduğuna yorumlanır. Rüyada ağız kavgasına girmek, genel olarak rüya sahibinin çevresindeki kişilerle girdiği münakaşalar yüzünden ağızının tadının kaçacağına işaret eder. 

Rüyada Tanıdık Biriyle Kavga Etmek

Rüyada bir ahbabıyla ya da akrabasıyla kavga ettiğini gören kişinin yaşadığı sorunlardan çevresindeki iyi niyetli insanların desteğiyle çıkacağına işaret eder. Rüya sahibinin yeni hedeflerinin olduğuna ve bu hedefleri gerçekleştirirken biraz zorlanacağına ancak aile bireylerinden destek alacağına yorumlanır.

Rüyada Arkadaşla Kavga Etmek

Rüyada arkadaşıyla kavga eden kişinin toplumda sevilen ve sayılan bir kimse olduğuna ancak yaptığı yanlış bir hareketten sonra birçok kişinin tepkisini alacağına delalet eder. Rüyada arkadaşıyla kavga ettiğini gören kişinin itibarını zedeleyecek bazı kararlar alacağına yorumlanır. 

Rüyada Anne İle Kavga Etmek

Rüyada annesi ile kavga ettiğini gören kişinin aile içinde yaşayacağı sorunlara işaret eder. Rüya sahibinin anne ve babasının kıymetini bilmediğine ve onlara çok hoyrat davrandığına işaret eder. Rüya sahibi ilerleyen günlerde bu huyundan dolayı çok başının ağrıyacağına ve anne babasının kıymetini bilmediği için çok pişman olup üzüleceğine yorumlanır. 

Rüyada Baba İle Kavga Etmek

Rüyada babasıyla kavga ettiğini gören kişinin aile içinde yaşanacak sorunların habercisidir. Rüyayı gören kişinin evde sözünün geçmesi konusunda sorunlar yaşayacağına ve ev halkından beklediği saygınlığı kazanamadığına işaret eder. 

Rüyada Kardeşiyle Kavga Etmek

Rüyada kardeşle kavga etmek, rüya akraba ilişkilerinde bazı sorunların habercisi olarak kabul edilir. Rüyayı gören kişinin aile içinde huzursuzlukların meydana çıkacağına yorumlanır.

Rüyada Eşle Kavga Etmek

Rüyada eşiyle kavga ettiğini gören kişinin şansının yaver gideceğine ve güzel haberler alacağına işaret eder. Rüya sahibinin sıkıntılardan kurtulacağına ve en nihayetinde huzura kavuşacağına delalet etmektedir. 

Rüyada Sevgili İle Kavga Etmek

Rüyada sevgilisi ile kavga ettiğini gören kişinin aldatılacağına rivayet eder. Rüya sahibinin sevgili tarafından aldatıldığına yorumlanır. 

Rüyada Tanımadığın Biriyle Kavga Etmek 

Rüyada tanımadığı biriyle kavga ettiğini görmek, rüya sahibinin tanımadığı insanlar tarafından kıskanılacağına ve bu yüzden rüya sahibinin biraz dik kafalılık yaparak kendini müdafa edeceğine yorumlanmaktadır. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Kavga Etmek

Nablusi: Rüyada kavga etmek, kuvvete veya bir insanla düşmanlığa yahut ihtilafa düşmeye ve ayrılmaya veya diğer bir kimse ile kavga yapmaya delalet eder.
Rüyada silahla cenk ve kavga etmek, bir kadını, rüya sahibinin gördüğü ve ona karşı çeşitli silahlarla silahlandığı kimseye benzeyen bir kimseyle evlendirir.

Seyyid Süleyman: Uyku aleminde, bir işi için kavga eden; rızk sebebiyle çalışır. Çok gayret eder. Bu kavgada mağlup olan, arzusuna kavuşamaz. Ahiret işleri için tartışıldığı takdirde, mağlubiyet; zafere işarettir. Allah-ü Teala'ya yardım hususunda biriyle tartıştığını gören, zarara uğrar. Rüyada kavga etmek; kimi tabircilere göre, büyük yorgunluktur. Meçhul bir iş için tartıştığını gören, dine aykırı davranır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı
"Para kulelerinde oklar Ekrem İmamoğlu'nu gösteriyor!"