Rüyada aslan görmek ne anlama gelir? Rüyada aslandan kaçmak hayırlı mıdır?

Rüyada aslan saldırısı görmek, rüya sahibinin düşmanları tarafından çıkarılacak sıkıntı ve üzüntüye işaret eder. Rüyada aslan saldırısı görmek, rüya sahibinin tedbirli davranması gerektiğine yorumlanır. Peki rüyada aslan ısırmadı hayırlı mıdır? Rüyada aslan yavrusu görmek...

Rüyada aslan görmek ne anlama gelir? Rüyada aslandan kaçmak hayırlı mıdır?
Rüyada aslan görmek ne anlama gelir? Rüyada aslandan kaçmak hayırlı mıdır?
GİRİŞ 17.11.2022 09:12 GÜNCELLEME 17.11.2022 09:12

Rüyada aslan görmek, güç ve mal sahibi olmaya işaret eder. Rüya sahibinin toplumda saygınlık kazanacağına ve itibarının artacağına yorumlanır. Rüyada aslan gören kişinin düşmanına karşı galibiyet kazanacağına delalet eder. Rüyada aslan görmek, genel olarak güç ve kuvvet sahibi olmaya işaret etse de rüyanın kim tarafından ne şekilde görüldüğüne bağlı olarak yorumlanması gerekir. İşte rüyada aslan görmenin detaylı tabirleri...

Rüyada Aslan Saldırısı Görmek

Rüyada aslan saldırısına uğramak rüya sahibinin düşmanının çok uyanık olduğuna ve rüya sahibine kumpas kuracağına yorumlanır. Rüya sahibinin arkasından işler çevirerek onu yenilgiye uğratmak isteyen bir düşmanın varlığına yorumlanırken aynı zamanda rüya sahibinin çekeceği sıkıntıya ve zorluğa işaret eder. Rüyada aslan saldırısı gören kimsenin çevresindekiler tarafından kıskanıldığına yorumlanır. 

Rüyada Aslan Saldırısından Kurtulmak

Rüyada aslan saldırısına uğradığını ve kurtulduğunu gören kişinin düşman tuzaklarından kurtulacağına delalet eder. Rüyada aslan saldırısından kurtulduğunu gören kişinin düşmanına karşı galibiyet kazanacağına yorumlanmaktadır. Rüyada aslan saldırısından kurtulmak, rüya sahibinin zor işlerin üstesinden gelerek maddi manevi rahatlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada Aslan Görmek

Rüyada aslan gören birinin mal varlığının artacağına ve kudret sahibi olacağına işaret eder. Rüya sahibinin işinde başarıya ulaşacağına ve maddi olarak sıkıntılardan kurtulacağına yorumlanır. Rüyada aslan gören kişinin hüküm sahibi olacağına yorumlanır. 

Rüyada Aslan Yavrusu Görmek

Rüyada aslan yavrusu gören kişinin hayatında art arda meydana gelen sıkıntıların son bulmasına işaret eder. Rüya sahibinin yakın zaman içinde çok fazla para kazanacağına ve borçlarından kurtularak rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder. 

Rüyada Öldürmek

Rüyada aslan öldürdüğünü görmek, rüya sahibinin güçlü bir düşmanını alt edeceğine işaret eder. Rüyada aslan öldürmek, rüya sahibinin korkularıyla yüz yüze geleceğine ve onların üstesinden geleceğine yorumlanır. Rüyada aslan öldürmek, rüyayı gören kişinin düşmanını kahr-ı perişan edeceğine yorumlanır. 

Rüyada Aslandan Kaçmak

Rüyada aslandan kaçtığını görmek, rüyayı gören kişinin başının belaya girmesine, patronundan yana bazı sorunlar yaşayacağına ve kendisine kötülük yapmak isteyenlere işaret eder. Rüyada aslandan kaçmak, rüya sahibinin başının belaya gireceğine yorumlanır. 

Rüyada Aslan Sevmek

Rüyada aslan sevdiğini görmek, rüyayı gören kişinin yaptığı hatadan döneceğine ve çalışma hayatında daha iyi yerlere geleceğine yorumlanır. Rüyada aslan sevmek, rüyayı gören kişinin kudretli bir kimseden yardım alacağına delalet eder. Aslan sevmek, bazı rüya alimlerine göre ise rüya sahibine yakın zamanda bir iş teklifinin yapılacağına ve bu işi değerlendireceğine yorumlanır. 

Rüyada Aslan Sürüsü Görmek

Rüyada aslan sürüsü görmek, rüya sahibinin yeni iş fırsatı yakalayacağına şu an olduğu yerden çok daha güzel yerlere geleceğine yorumlanır. Rüyada aslan sürüsü görmek, maddi gücün artmasına yorumlanırken rüya sahibinin toplum içinde söz sahibi olmasına yorumlanır.

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Aslan Görmek

Nablusi: Rüyada aslan, zalim, casus, şiddetli ve cebbar bir hükümdara ve bazen de ölüme delalet eder. Zira ölüm ruhları kabzeder. Hastanın afiyet bulmasına da delalet eder. Dişi aslan görmek, şerli, zalim ve çocuğu üzerine galip bir kadına delalet eder. Aslan görmek, kibre, kendisini beğenmeye, günah işleme ve nazlanmaya delalet eder. Bazı tabirciler aslanın saldırıcı düşman olduğunu söylemişlerdir.

İbn-i Şirin: Aslan görmek; kuvvetli bir düşmanla tabir olunur. Aslanla kavga eden, kuvvetli bir düşmanla tartışır. Bu münakaşadan üstün çıkan, dünyada da galip gelir. Bir aslana karşı geldiği halde ondan eziyet görmeyen, sultandan veya yardımcılarından korkar ama, zarar görmez. Aslandan kaçtığını, hayvanın kendisini takip etmediğini gören, endişe ve korkudan kurtulur. Düşmanını yener. Kendisine aslan eti getirildiğini görenin eline, hükumetten mal geçer. Bu etten yemek daha iyidir. Aslan sütü de böyledir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu