Rüyada su baskını görmek neye işaret eder? Rüyada evi su bastığını görmek hayırlı mıdır?

Rüyada su baskını görmek bazı alimlerin yorumlarına göre bolluk ve bereket bazı alimlerin yorumlarına göre ise sıkıntı ve keder şeklinde yorumlanır. Rüyayı gören kişinin rüyayı nasıl gördüğüne bağlı olarak farklı şekillerde yorumlandığından rüyanın detayları dikkate alınmalıdır. Peki rüyada sokağı su bastığını görmek neye işaret eder?

Rüyada su baskını görmek neye işaret eder? Rüyada evi su bastığını görmek hayırlı mıdır?
Rüyada su baskını görmek neye işaret eder? Rüyada evi su bastığını görmek hayırlı mıdır?
GİRİŞ 22.11.2022 09:14 GÜNCELLEME 22.11.2022 09:14

Rüyada su baskını görmek, rüya sahibinin iş ve aile hayatında bazı sıkıntılar yaşayacağına delalet eder. Rüya sahibinin hayatında bazı aksaklıkların meydana geleceğine ve bu yüzden rüyayı gören kişinin moralinin çok bozulacağına işaret eder. Rüyada su baskını görmenin bir diğer yorumu ise rüya sahibinin bolluk ve bereket içinde olacağına, maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet eder. 

Rüyada uçmak iyiye mi kötüye mi işaret eder? Rüyada göğe yükseldiğini görmek hayırlı mıdır?Rüyada uçmak iyiye mi kötüye mi işaret eder? Rüyada göğe yükseldiğini görmek hayırlı mıdır?

Rüyada Evi Temiz Su Basması

Rüyada evi temiz su bastığını görmek, rüya sahibi için oldukça hayırlıdır. Rüyayı gören kişinin aile içinde hayırlı ve güzel işler yapacaklarına; evin bereketleneceğine delalet eder. Rüya sahibinin hane içindeki huzurunun artacağına ve mutluluğu bulacağına yorumlanır. Rüyada evi temiz suyun basması, maddi anlamda rahatlamaya ve manevi olarak da arınmaya delalettir.

Rüyada Su Baskını

Rüyada taşkın bir su baskını görmek, rüya sahibinin büyük bir sıkıntı içine düşeceğine delalet eder. Rüyayı gören kişinin üst üste can sıkıcı olaylar yaşayacağına işaret ederken aynı zamanda maddi anlamda kaybının olacağına da yorumlanır. Rüyada su baskını görmek, rüya sahibinin dertlerinin artacağına ve kötü niyetli insanlara işarettir. 

Rüyada Bahçeyi Su Basması

Rüyada bahçeye su bastığını görmek, rüya sahibinin bahçesinde yetiştirdiği her bir mahsulünden çok iyi verim alacağına delalet eder. Rüyada bahçeye su baskını gören kişinin bolluk ve bereket içinde rahat bir hayat süreceğine yorumlanır. 

Rüyada Mutfağı Su Basması

Rüyada mutfağı su bastığını görmek, rüya sahibinin hane içindeki huzurunun artacağına ve eşiyle keyifli bir ömür süreceğine delalet eder. Rüyada mutfağı temiz suyun bastığını görmek, o ev içinde yaşayan kişilerin bereketin artacağına ve maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorumlanır. 

Rüyada İş Yerine Su Basması

Rüyada iş yerine su bastığını görmek, rüya sahibinin iş hayatında başarılara ulaşacağına delalet eder. Rüyayı gören kişinin bol helal rızıklar kazanacağına ve maddi sıkıntılardan kurtulacağına işarettir. Rüyada iş yerini su bastığını gören kişinin kazandığı paralarla borcunu ödeyeceğine ve feraha ereceğine yorumlanır.

Rüyada Sokağa Su Bastığını Görmek

Rüyada sokağın su bastığını gören kişinin borçlarından kurtulacağına, sonunda rahatlığa kavuşacağına delalet eder. Rüya sahibinin bolluk ve bereket içinde yaşayacağına ve bundan dolayı ömrünün geri kalanında rahat edeceğine yorumlanır. 

Rüyada Selden Kaçtığını Görmek

Rüyada selden kaçıp kurtulduğunu görmek, rüya sahibinin çok ciddi bir sorundan zor olsa da kendini kurtaracağına delalet eder. Rüya sahibinin sıkıntılarından kurtulmasına ve sonrasında çok daha güzel işler başaracağına işarettir. 

Alimlerin Yorumlarına Göre Rüyada Su Baskını Görmek 

Molla Cami: Rüyada su görmek, hoş bir hayata ve güzel bir rızka işarettir. Bir kimsenin rüyada suyu evinde görmesi saadete, toplu mala ve ganimete, fazla hayra ve "O, sudan bir beşer yaratıp da onu soy sop yapandır. Rabbin (her şeye) kemaliyle kadirdir." (Furkan Suresi, a. 54) mealindeki ayet işaretince evlenmeye işarettir. Suyu çok temiz görmesi, fiyatların ve rızıkların ucuzluk ve bolluğuna ve adaletin yayılmasına işarettir. Suyu emmek geçimce sıkıntı ve zahmete ve sudan içmek düşmandan selamete ve içen kimse için ucuzluk seneye işarettir. Bir kimsenin rüyada suyu uyanıkken içtiğinden daha fazla içtiğini görmesi, o kimsenin rüyada bir kadehten su içtiğini ve doymadığını görmesi, o kimsenin hanımının kendisinden kaçmasına işarettir.

Melek Ardıç Haber7.com - Seo Editörü
Haber 7 - Melek Ardıç
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu