Davutoğlu'ndan Putin'e 'Kadirov' göndermesi

Başbakan Davutoğlu dün Ukrayna'ya düzenlediği ziyaret sırasında uçakta gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu.

Davutoğlu'ndan Putin'e 'Kadirov' göndermesi
Davutoğlu'ndan Putin'e 'Kadirov' göndermesi
GİRİŞ 16.02.2016 05:08 GÜNCELLEME 16.02.2016 05:16
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu Rusya'nın Suriye'deki müdahalesini ''Ya Esed'i Kadirovlaştıracaklar ya da Esed gitse bile bir Kadirov bulup bunu Batı'ya empoze etmeye çalışacaklar'' diye yorumladı. 

''RUSYA AYNI ŞEYİ SURİYE'DE YAPIYOR''

Gazetecilerin, Rusya'nın Suriye'de özellikle hastane ve fırınları vurduğu yönünde bilgilerin geldiğini hatırlatması üzerine Başbakan Davutoğlu, ''Rusya bütün bunları halkı tedirgin etmek ve halkı 'Esed rejimi kalsın' diye bir psikolojiye sokmak için yapıyor. Çeçenistan'da da Kadirov gibi bir kuklayı nasıl iş başına getirdiler, ondan önce nasıl bir kıyım yaptılar ise şimdi aynı şeyi Suriye'de yapıyorlar. Ya Esed'i Kadirovlaştıracaklar ya da Esed gitse bile bir Kadirov bulup bunu Batı'ya empoze etmeye çalışacaklar. Onun için de alanda hiçbir direnç kalmamasına çalışıyorlar. Joe Biden'a da evvelsi gün söylediğim husus açık ve netti: Rusya'ya da YPG'ye de gerekli mesajı iletin.'' açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 9
  • Tarkan 8 yıl önce Şikayet Et
    ABD Rusyaya neyi iletecek ki o da ypgnin yanında...ha ha...
    Cevapla
  • asas 8 yıl önce Şikayet Et
    anladınız ama geç oldu, müdahalede geç oldu, Süleyman şah türbesini taşıyarak elimizi zayıflattınız. sonrasında orada hakimiyeti ele almak zor olurdu öyle de oldu.
    Cevapla
  • Selami 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanım, başbakanım eğer bir gün vatan savunması hasıl olursa hiç düşünmeden gözüm arkada kalmadan vatanımı bayrağımı kadınlarımızın kızlarımızın namusunu korumak için seve seve canımı ülkem adına feda edeceğimden hiç şüpheniz olmasın.Ya istiklal ya ölüm
    Cevapla
  • selamiye 8 yıl önce Şikayet Et
    O zaman bizlere de sana hayırlı ölümler temennisinde bulunmak düşer
    Cevapla
  • mahmud 8 yıl önce Şikayet Et
    allah rus kafiriyle savaşıp onları cehenneme göndermeyi bizlere nasip etsin.Onların yaşamayı sevdiği kadar bizlerde ölümü seviyoruz elhamdülillah.
    Cevapla
  • Evladı Fatihan 8 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Ahmet Hocamız ileri görüşlü ve devletini düşünen bi müslüman. Rabbime şükürler olsun bu yöneticilerimiz için. Özellikle RTE ve Davutoğlu için.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi