Başdanışman'dan Almanya'ya sert tepki

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Almanya'nın verdiği soykırım kararı sonrası Avrupa'ya çok sert çıktı.

Başdanışman'dan Almanya'ya sert tepki
Başdanışman'dan Almanya'ya sert tepki
GİRİŞ 06.06.2016 10:49 GÜNCELLEME 06.06.2016 10:49

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Almanya Parlamentosu’nun aldığı “soykırım” kararı ile ilgili açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamada Avrupa’yı maskeli bir vahşet kumpanyasına benzeten Saral, “Hümanizma tozuna batırılan Avrupa, bütün hakikatiyle; ilkel, vahşi ve muhteris bir dünyanın adıdır. İhtirasından başka aziz bildiği hiçbir kutsalı olmayan, insana ve insanlığa karşı zerre sorumluluk hissetmeyen Avrupa, maskeli bir vahşet kumpanyasıdır." şeklinde konuştu. 

KENDİLERİNDEN OLMAYANA 'BARBAR' YAFTASI

Avrupa’nın kendinden olmayanları “barbar” olarak yaftaladığını söyleyen Saral, “Faşizmi üreten Avrupa, kendinden olanın menfaatini temin namına kendinden olmayana hayasızca saldıran marazi ruhlu bir vahşet olarak karşımıza çıkmıştır.Tarih boyunca kendi hayasızlığına insanlık vicdanı adına mukavemet eden yegane mevzii itham ve iftiralarla tahrip ederek aşma gayretindedir” değerlendirmesine bulundu. 

SOYKIRIM İFTİRASINI ATANLAR BİLSİN Kİ...

Bu gün “soykırım” iftirası ile medeniyetimizi töhmet altında bırakıp itibarsızlaştırmak isteyenler bilsin ve bilinmelidir ki biz, insan soyuna düşman vahşi Avrupa’ya karşı insan ve vicdan mevziini tutmaya devam edeceğiz.” 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler