Müzezzinoğlu: Atalarımızla gurur duyuyoruz!

Müezzinoğlu, Almanya'nın aldığı soykırım kararı için ' Onlar atalarından utanıyor olabilir ama biz atalarımızla gurur duyuyoruz' dedi.

Müzezzinoğlu: Atalarımızla gurur duyuyoruz!
Müzezzinoğlu: Atalarımızla gurur duyuyoruz!
GİRİŞ 06.06.2016 10:58 GÜNCELLEME 06.06.2016 10:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan AK Parti İl Danışma Meclisi’nde konuşan Mehmet Müezzinoğlu, "Türkiye'nin hedeflerine ulaşmasından korkanlar var. Ama onlar ne kadar korkarlarsa korksunlar, ne kadar rahatsız olurlarsa olsunlar bu millet bu liderle o hedeflere mutlaka yürüyecektir. Çünkü bu liderin arkasında millet vardır, milletin iradesi vardır, ümmetin duaları vardır. " dedi.

BİZ ATALARIMIZLA GURUR DUYUYORUZ

Konuşmasında Almanya'nın 1915 olayları ile ilgili aldığı kararı da değerlendiren Müezzinoğlu, "Yaklaşık 3 yıldır dünyada Türkiye üzerinde oyunlar oynanıyor, tuzaklar kuruluyor. Bu oyunlardan bir tanesini de geçtiğimiz günlerde Almanya parlamentosunda gördük. Ama bu milletin geçmişi aydınlık medeniyete imza atmıştır. Batılı medeniyetler geçmişte atalarının yaptıklarından utanç duyuyorlar. Onlar atalarından utanıyor olabilirler. Ama biz atalarımızdan onur ve gurur duyuyoruz. Dolayısıyla, tarihi geçmişinden utananlar, atalarından utananlar, mazilerinde utananlar kendi utançlarıyla baş başa kalmak, onların nefislerini rahatlatmıyor. Bu milletin tarihi, tarihçiler tarafından yazılmıştır." dedi.

YORUMLAR 1
  • Mg1907 7 yıl önce Şikayet Et
    Ewet gercekten harika bi cumle. Bakanimiza selamlar saygilar. Agzina saglik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!