Hayatlarını takas edip, mutluluk aradılar!

Doğu Afrika'daki Malavi'de çiftçilik yapan George ile üst düzey bir yönetici John bir haftalığına hayatlarını değiştiler.

Hayatlarını takas edip, mutluluk aradılar!
Hayatlarını takas edip, mutluluk aradılar!
GİRİŞ 28.05.2017 12:29 GÜNCELLEME 28.05.2017 12:42

İngiltere'de Essex itfaiye departmanının müdürü ve özel bir muhasebe şirketinin CEO'su olarak görev yapan John isimli adam, haftada 90 saatlik iş yükü nedeniyle ailesine ve kendisini neredeyse hiç vakit ayıramadığını fark etti. İş yükü nedeniyle büyük bir bunalım yaşayan 50 yaşındaki John, bir televizyon programının kendisine sağladığı imkân sayesinde bir haftalığına Afrika'nın bir çiftçinin hayatını yaşadı.

BBC'nin düzenlediği bir televizyon programı için Malavi'de yaşadığı bir haftayı anlatan John, George'un ailesinin içiçe yaşamasına hayran olduğunu söyledi. George'un oğlu Sam ile tarlada çalışan George, Sam'in babasına hayran olduğunu ve aile ilişkilerinin üst düzeyde olduğuna tanıklık etti. İngiltere'de çalıştığı işte ailesine ve kendisine hiç vakit ayıramadığını söyleyen John, "Çok geç olmadan herkes için vakit bulmaya başlamalıyım. Sonsuza kadar burada olmayacağız" şeklinde konuştu.

Sam, köy hayatında öğrendiği şeyleri mümkün olduğu kadar İngiltere'deki hayatına taşımaya çalışacağını ve ailesi ilişkilerini geliştirmeyi deneyeceğini söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü