Mescid-i Harem ve Mescid-i Nebevi'nin baş imamı Abdurrahman es-Sudeys veliaht prens seçilen Selman Bin Abdulaziz'e Kadir Gecesi Kabe'de dua etti. Haremi dolduran Müslümanlar'ın da duaya gözyaşları içinde eşlik etmesi şaşkınlıkla karşılandı.

İslam dünyasının hiçte hayrına olmayacağı ifade edilen bir karar için Kabe imamı tarafından yapılan bu dua, Mescid-i Harem'i dolduran binlerce Müslüman'ın duaya gözyaşları içinde amin demesi garip tabloyu ortaya koydu. 

Yorumlar 60 Yorum Var
  • fatih dikmeci 24.06.2017 03:05
    ne oldu. niye şaşırdınız. anlamadığınız her arapça duayı kurandan sanırsanız böyle mat olursunuz. kendi duanızı edemeyecek kadar acizseniz sonuç bu. bizim kiler bi defasında cennetten bahsedilen müjde ayetlerine yerde sürünerek ağlıyorlardı ya. araplar gülmüştü. aynısı. uyanın artık da kitabımızı anlayalım gayret gösterelim. bırakalım şu hurafeden saçmalıkları. dönün kurana anlayın. anlamadığınız hiç birşey size fayda vermez. asıl Rabbimin huzurunda acınacak gülünecek hale düşmeyin
  • Akrep 24.06.2017 02:24
    Duânın anlamını bilmeden âmin diyen ne kadar insan var salman için yapılıyormuş arapça bilende bilmeyende âmin diyor.
  • Süleyman 24.06.2017 00:23
    Kendi devlet başkanına duâ etmesi neden zorunuza gitti? İnsanları bu tür haberlerle ayrıştırıyorsunuz. Yapmayın. Biz de kendi liderimiz için duâ ediyoruz. Etmeyene de sataşmanın bir anlamı yok. Sen insanların değerlerine saldırma dil uzatma ki insanlar da sana saldırıp dil uzatmasın.
  • mustafa 24.06.2017 00:21
    duayı anlamamışlardırda onun için ağlamışlardır...
  • halterci 24.06.2017 00:13
    hacca verecegim paralari size helal etmeyecegim.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek