Yemen: Çok sayıda koalisyon askerini esir aldık

Yemen'de Husiler ile işbirliğindeki ordu birliklerinin sözcüsü Tuğgeneral Raşid, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon güçlerinden çok sayıda askeri esir aldıklarını açıkladı

Yemen: Çok sayıda koalisyon askerini esir aldık
Yemen: Çok sayıda koalisyon askerini esir aldık
GİRİŞ 14.08.2017 22:30 GÜNCELLEME 14.08.2017 22:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sputnik'e konuşan Raşid, çatışmaların şiddetinin giderek yükseldiğini belirterek koalisyon güçlerinin hava saldırılarına üstünlük verdiğini söyledi. Raşid, "Karadan saldırdıkları zaman savaş uçakları her iki tarafı bombalıyor. Bu, piyadelerinin Suudi Arabistan ve BAE vatandaşlarından değil yabancılardan oluştuğunu gösteriyor" dedi.

BOZGUNA UĞRATACAĞIZ 

Körfez medyasının Yemen'deki kayıpları gizlediğini kaydeden Raşid, "Ama en yakın zamanda düzenleyeceğimiz geniş kapsamlı operasyon onları bozguna uğratacak. Böyle bir başarısızlığı dünyadan gizleyemeyecekler" ifadelerini kullandı.
 
Yemen'in güneybatısındaki Halid bin Velid askeri üssündeki çatışmalar sırasında Suudi askerlerin esir alındığını anlatan Raşid, "Askeri medyamız, Suudilerden kalan silahı nasıl topladığımızı ve çok sayıda koalisyon askerini esir aldığımızı kameraya kaydetti" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • Boşuboşuna 6 yıl önce Şikayet Et
    Siz bu kafada olduktan sonra kafirler sizi kolayca yer. Bir düşünün kardeş kerdeşin kanını akıtırsa kim zarar görecek.
    Cevapla
  • ŞAMİLHAN 6 yıl önce Şikayet Et
    maşallah küdüsü fethetmiş edasıyla .Allah arabistanın başındaki papazlara ve iranın başındaki çetelere akıl versin acından ölen insanları savaştırın durun bakalım.
    Cevapla
  • Eginli 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam... Silahlarlada poz vermislerki dokunmayin arabima gitsin. Herbirisi kaleleri fethetmis komutan havalarinda. O onu bu onu vurur kisacasi bu kafa bunlarda oldukcada ne kendileri nede yasadiklari yerlere huzur verirler. Hicbir zaman tatmin olmaz egolari ile babasi ile bile savas yapar.. Devam edin araplar devam yahudiyi sevindirin..
    Cevapla
  • Kasım 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaşı iki kişi yönetiyor muhammed bin salman koalisyonun komutanı kasım süleymani husilerin sanırım kasım süleymani yine kazandı askeri dehasını yine konuşturdu zerre kasım süleymaniyi sevmem ama gerek 2006 da nasrallah ile israil gerek daeşe karşı stratejik yerlerin kurtarılması ona prestij kazandırdı sevmesemde cephede aktif yer alması takdire şayan 5 kez ölüm haberi gelecek kadar sıcak bölgelere yakın
    Cevapla
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ve Deaş'a karşı savaşan bir adamsa eğer neden sevmiyorsun? İsrailli savaşanı sevmiyorsan kimi seviyosun?
    Cevapla
  • nurettin 6 yıl önce Şikayet Et
    vay muslumanlarin hali uzuluyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi