Mynmar’daki Budist tapınağı sulara gömüldü
Mynmar’da aşırı yağışlar sonucu oluşan selde Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagoda isimli Budist tapınağı sulara gömüldü.
Mynmar’ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagoda isimli Budist tapınağı sular altında kaldı.
Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara gömüldü.
BİNLERCE ARAKANLI MÜSLÜMAN HAYATINI KAYBETMİŞTİ
Myanmar ordusunun silahlı militanlarla mücadele gerekçesiyle Arakan eyaletinde devam eden saldırılarında 25 Ağustos'tan bu yana çok sayıda Arakanlı Müslüman hayatını kaybetti. Saldırılarda hedef alınan 60'tan fazla köyün onlarcası yakılırken, on binlerce Arakanlı Müslüman da can güvenliği nedeniyle bölgeden kaçmaya çalışıyor.
Mynmar'ın Magway kentindeki Pakokku bölgesinde bulunan Thiri Yadana Pyilone Chantha Pagodaisimli Budist tapınağı sular altında kaldı.
Aşırı yağışların etkisiyle suların yükselmesinin ardından tapınak yavaş yavaş sulara gömüldü. Öte yandan Mynmar'ın Arakan bölgesinde ordu ve Budist milislerin Rohingyalı Müslümanlara yönelik gerçekleştirdiği katliam sonucu 3 bin kişi hayatını kaybetti, 300 binden fazla kişi Bangladeş'e sığındı.
-
AbdulGaffar 8 yıl önce Şikayet EtALLAH var gam yokBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 8 yıl önce Şikayet EtAllah bildiğ gibi yapsın beter olsunlarBeğen Toplam 5 beğeni
-
cem cem 8 yıl önce Şikayet EtALLAHa havale et gerisini merak etme ALLAH mazlumların ahını yerde bırakmaz.Beğen Toplam 9 beğeni
-
Erkan 8 yıl önce Şikayet EtZalimlerin yaptiklarindan ALLAH C.C habersiz sanmayin .. onlarin cezalarini vadettigi gune yani mahsere birakir.. hesap gunu kim ne yaparsa karsisina mutlak ama mutlaka gelecek... ALLAH C.C Tum musluman ve yetimlere yardim etsin insallah..Beğen Toplam 5 beğeni
-
Caca 8 yıl önce Şikayet Etİlahi adalet.beter olun yerin dibine batin. Daha çok gelecek var başınıza. Hadi taptiginiz o putlar kurtarsın sizi...Beğen Toplam 6 beğeni