ABD'nin Kentucky eyaletine bağlı Lexington’ta dramatik bir olay yaşandı. Pizza teslimatçısı Salahuddin Jitmoud, 24 yaşındaki ABD'li Trey Alexander Relfor tarafından öldürüldü. Yakalanıp mahkemede hakim karşısına tutuklanan Relfor'un karar duruşmasında Salahuddin'in babası da oradaydı.

Katil zanlısının yargılandığı davada sıra dışı anlar yaşandı. Öldürülen Jitmoud’un babası hakimden söz isteyip konuştu. Mahkeme salonunda bulunanların şaşkın bakışları arasında katil zanlısını affettiğini söyleyen Abdul-Munim Sombat Jitmoud, doğrudan katil zanlısına seslendi ve “Ben size kızmadım, şeytana kızgınım. Seni bu kadar korkunç bir suç işlemeye yönelttiği için şeytana kızıyorum.” dedi.

Konuşma sonrasında adam zanlıyı kucakladı ve uzunca bir süre sarıldı. Zanlı da dahil olmak üzere salonda hiç kimse gözyaşlarını tutamadı.

Mahkeme tarafından cinayet ve soygun suçlarından 31 yıl cezaya çarptırıldı. Söz alan Relford, gözyaşlarını silerek “Gerçekten söyleyebileceğim hiçbir şey yok, o gün olanlardan dolayı üzgünüm fakat onu geri getirebilmek için hiçbir şey yapamam. Sizi alkışlıyorum affettiğiniz için teşekkür ederim.” dedi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • birrisi 12.11.2017 10:00
    Kısasta hayat vardır ama affetmek daha iyidir. Tabi şeytanı suçlamak saflıktır ve yanlıştır.
  • İkra 11.11.2017 14:13
    İnadına sevgi, inadına kardeşlik. ..
  • Alper 10.11.2017 22:43
    ben olsam cikarir vururum , lanet olsun boyle muslumanlik
  • ilkay 10.11.2017 20:40
    çok duygulu.samimi bir müslüman ancak affedebilir
  • OttoMan 10.11.2017 20:33
    Manidar bir konuşma. Tabi olay nasıl oldu neden oldu bilinmez fakat insanların kontrolü elden bırakmaması lazım. Bazen bir damla gerginlik büyük bir taşkınlığa sebep olabiliyor.
Daha fazla yorum görüntüle