Kaddafi'nin ölümünde büyük komplo!

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi’nin danışmanı Beşir Salih, Kaddafi’nin devrimle değil planlı bir komplo sonucu devrilip öldürüldüğünü belirtti.

Kaddafi'nin ölümünde büyük komplo!
Kaddafi'nin ölümünde büyük komplo!
GİRİŞ 09.12.2017 10:38 GÜNCELLEME 09.12.2017 15:19
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Beşir Salih, "Bu devrim değildi. Bu, Kaddafi ve diğer birçok ülkenin liderlerine karşı bir komploydu. Bu, Kaddafi ve Mısır ile Tunus devlet başkanlarının devrilmesi için titizlikle hazırlanan ve ustalıkla hayata geçirilen bir plan" dedi.

NİXON'UN SÖZLERİ

Amacın İslam'ı dinden kültürel bir olguya dönüştürmek olduğunu kaydeden Salih, eski ABD Başkanı Richard Nixon'un, "Bizim, dünyaya Ömer Hayyam ve modern uygarlığın gelişimine katkıda bulunan diğer alimleri bahşeden İslam'a ihtiyacımız var" ifadesini hatırlattı.

 

ABD ORGANİZE ETTİ

Kaddafi'ye karşı komplonun ABD tarafından organize edildiğini ileri süren Salih, "ABD, Kaddafi'nin Batı kültünün ve Batı hayat tarzının düşmanı olduğunu, dünyadaki düzeni yıkmaya çalıştığını düşünüyordu. Onlar, Kaddafi'ye karşı komplo organize etti, sonra da 40 ülke, Libya'ya karşı 8 ay boyunca savaş yürüttü" diye anlattı.

YORUMLAR 40
  • Erhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Birde NATO müdahale etmişti oysaki NATO amacı dışında kullanıldı Türkiye de iki uçakla yıldı oysaki veto edebilirdi
    Cevapla
  • Vatandas 6 yıl önce Şikayet Et
    Gün aydın
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Libya yi Misir i suan Suud lari hepsini bir bir kaybettik .Hic nufuzumuz kalmadi bu ulkelerde eskiden kaddafi ve mursi vardi.Sözümüz geciyodu ama kaybettik .Hep yanlis dis politika yuzunden hic dunyayi takip etmedik..
    Cevapla
  • ertugrul 6 yıl önce Şikayet Et
    ihanetin bedeli size kan revan olarak dondu siz beddua almis milletsiniz ey araplar ne denmisti ey araplar peygamber torununu katleden araplar ilel ebet huzur bulmayasiniz diyeni bir dusunun size laik mustaak allahin kabul ettigi dua gercek oldu
    Cevapla
  • mehmet 6 yıl önce Şikayet Et
    bedevide olsa abd binkat daha iyiydi kıbrsı savaşında türkiyeye yardım etmiştir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar