Suriye'de son dakika gelişmesi!

Reuters: Suriye ordusundan bir yetkiliye göre, Esed rejimi Fırat'ın doğusunda YPG'nin kontrol ettiği bazı kasabaları ele geçirdi.

Suriye'de son dakika gelişmesi!
Suriye'de son dakika gelişmesi!
GİRİŞ 30.04.2018 00:07 GÜNCELLEME 30.04.2018 10:49
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Suriye ordusunun devlet televizyonunda yayımlanan açıklamasına göre, Esed rejimi terör örgütü YPG'nin başını çektiği SDG'nin kontrolündeki birçok köyü ele geçirdi.

Bu köylerin, Fırat nehrinin doğusunda ve Irak sınırı yakınlarında olduğu da aynı haberde belirtildi.

 

 

Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'nin silahlı kanadı YPG'nin öncülüğündeki SDG'nin sözcüsü Kino Gabriel de Esed rejiminin Deyrizor civarında kendilerine saldırdığını ifade etti.

Sosyal medyadaki terör örgütü YPG kaynakları, ABD öncülüğündeki DAEŞ karşıtı koalisyona bağlı uçakların, Esed rejimine bağlı birlikleri hedef aldığını iddia etti.

YORUMLAR 47
  • Aydogan.. 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye devletine zarar vermemek için titizlikle güvenli bölge yaratmaya çalışan görev yapan askerlere haince saldırılar her koldan geliyor aslında Suriye'nin PKK mis PYD mis ayrım yapmadan orada taş üstünde taş koymamak lazım bizde ülke olarak iyilik yapmayi bırakıp sadece ülke refahı ve çıkarlarını düşünmemiz lazim
    Cevapla
  • emrecan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendi gecmisiyle tarihiyle yuzlesmeyen hakikati gercekleri goremez. Türkiye nin nedeni ne olursa olsun başka ulkenin topraklarina giremez girmemeli
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Danışıklı dövüş... Savaş yok... Sadece üniformaları değiştirmişlerdir :) :) :)
    Cevapla
  • halil guneş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bizi cobansiz birakmasin butun gavurlar bir olmuş isin gerçegi reisimizi zor durumda birakmak yarabi sen onun eksikligini verme
    Cevapla
  • Hayri 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler şu zalim bu masum diye konuşurken resme bir de uzaktan bakın. 40 farklı gruba ayrılıp birbirini öldüren Suriye halkı, Suriyeli gruplara destek verme ayağına ülkenin bir ucuna çöken İran, ABD ve Rusya. Ve ilginçtir ki İsrail'in menfaati neyse bizim Müslümanlar bilmeden o işe taşeron oluyor. Müslümanlar hala birbiriyle at pazarlığı peşinde. İşte biz böyle oldukça Ortadoğu'da kan ve gözyaşı dinmeyecek. Korkuyorum ki yarın bizi de bize kırdıracaklar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel'in randevu talebine cevap
İran'ın misillemesi sonrası Putin'den uyarı geldi: Feci sonuçları olur!