Sadakataşı Doğu Gutalıların yardımına koşuyor

Sadakataşı Derneği, aylardır rejim ve destekçileri tarafından bombardımana tutulup, zor günler geçiren Doğu Guta’dan, İdlib ve El Bab kırsalına göç eden muhacirler için gıda battaniye ve temizlik hijyen paketi dağıtımı gerçekleştirdi.

Sadakataşı Doğu Gutalıların yardımına koşuyor
Sadakataşı Doğu Gutalıların yardımına koşuyor
GİRİŞ 05.05.2018 14:48 GÜNCELLEME 05.05.2018 14:48

Son 5 yıldır rejim ablukası altında olan ve binlerce insanın hayatını kaybettiği Doğu Guta ‘da binlerce yaşlı, kadın ve çocuk tahliye edilmeyi beklerken, İdlib ve El Bab’a göç edip yaşamlarını çadır kentlerde sürdüren Doğu Gutalı muhacirler hijyen malzemeleri ve gıda temini konusunda sıkıntı yaşıyor.

Zor günler yaşayan Doğu Gutalı muhacirler için Sadakataşı Derneği tarafından yapılan acil yardım çalışmalarının devamında 4000 kişiye battaniye ve 1000 aileye temizlık hijyen paketi dağıtımı yapıldı.

‘Doğu Gutalı kardeşlerimize yardımlarımız artarak devam edecek’
 
 Sadakataşı Derneği Genel Başkanı Kemal Özdal yaptığı açıklamada; ‘’Dernek olarak ‘Doğu Guta ’ya sahip çık’ çağrısı ile başlattığımız yardımların ilk etabını on binlerce kişiye sıcak yemek dağıtımı yapıldı. Yardımlarınızın devamında 1500 aile için gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirdik. Bugün de binlerce kardeşimize battaniye ve temizlik hijyen paketi dağıtımı yaparak Doğu Gutalarıların yaşadıkları zor günlerde yanlarında olduk. Sadakataşı Derneği Doğu Gutalı mülteciler için yaptığı yardım çalışmaları artarak devam edecek’’ dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...
Erdoğan talimatı verdi! TCG Anadolu'dan daha büyüğü tasarlanıyor