İsrail-ABD karşı karşıya geliyor! Kritik gelişme

İsrail, iki Amerikalı aktivisti, "BDS Hareketi" bünyesinde Batı Şeria'daki insan hakları eylemlerine katılmak üzere ülkeye girdiği gerekçesiyle sınır dışı etti.

İsrail-ABD karşı karşıya geliyor! Kritik gelişme
İsrail-ABD karşı karşıya geliyor! Kritik gelişme
GİRİŞ 06.05.2018 11:51 GÜNCELLEME 06.05.2018 11:51
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İsrail Haaretz gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre, ABD'li 2 aktivist, Filistin topraklarında İsrail işgaline son verilmesi amacıyla kurulan "Boykot, Tecrit, Yaptırımlar (BDS) Hareketi" bünyesinde Batı Şeria'daki insan hakları eylemlerine katılmak üzere ülkeye girdiği gerekçesiyle sınır dışı edildi.

Haberde, BDS Hareketi ile bağlantılarının olduğunu yalanlamalarına rağmen aktivistlerin 14 saat gözaltında tutulduğu belirtildi.

 

 

İsrail polisi geçen pazar Vincent Warren ve Katherine Franke adlı iki insan hakları savunucusunu Tel Aviv'deki havalimanında gözaltına almış, ardından sınır dışı etmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 21
  • canturk 5 yıl önce Şikayet Et
    abd ısraılın kolesıdır ısraıl pentagonu ele gecırdı ıslam alemının yonetıcısı konumundakı 4 ulkeyıde ele gecırdıler darbelerle abd gıkını cıkartmadı o kadar muslumanı katlettıler gıkını cıkartmadı dunyayı susturmak ıcın ısraılı cok guclu gostermek ıcın abd ısraıl arasında sanal bır dusmanlık yaratacaklar ve ısraılın baskentı kudustur kararını tanıyacak hazıran ayında ve bunu ısraılın yanında durarak yaparsa dunyayı cephe alır ama ısraılle arası bozuk gosterıp dunyaya kavgalıymıs gıbı gosterıp tanıyacak
    Cevapla
  • avesx 5 yıl önce Şikayet Et
    Israil- suriye ve misir savasinda kizil denizde amerikan askeri gemisini delik desik etti, 50 nin uzerinde amerikan askeri hayatini kaybetti, Amerikanin giki cikmadi ... Geminin kaptani derdini bir turlu anlatamadi ustlerine... Gerisini siz anlayin iste..
    Cevapla
  • Trabzonlu 5 yıl önce Şikayet Et
    trump kendince israilin koruyucusudur, ne halt ederlerse etsinler kizmaz
    Cevapla
  • biri 5 yıl önce Şikayet Et
    O iki Amerikalı yı hain ilan ederler.
    Cevapla
  • veli 5 yıl önce Şikayet Et
    Ya da zaten onlar özünde Avrupalı, Asyalı, Afroamerikalı, Arap asıllı... diye bir kulp buluverirler, daha öncesinde nasıl yanlızkurtları gördüysek bunuda görebiliriz.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    Komik. White house fethedilirse ancak Israil o zaman biter.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'