İran kararı sonrası ABD'den bir açıklama daha!

ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Nikki Haley, ABD Başkanı Donald Trump'ın İran nükleer anlaşmasından çekilerek kesinlikle doğru bir karar verdiğini söyledi.

İran kararı sonrası ABD'den bir açıklama daha!
İran kararı sonrası ABD'den bir açıklama daha!
GİRİŞ 09.05.2018 09:09 GÜNCELLEME 09.05.2018 09:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Haley, Trump'ın ülkesinin İran'la nükleer anlaşmadan ayrılması kararının ardından yazılı bir açıklama yaparak, Trump'a destek verdi. 

Haley, açıklamasında, ''Başkan İran nükleer anlaşmasından çekilerek kesinlikle doğru bir karar verdi. Bu, İran’ın uluslararası kötü faaliyetlerinin daha da kötüleşmesine izin veren korkunç bir anlaşmaydı. İran'ın nükleer silahlar edinmesine kesinlikle izin vermemeliyiz ve Amerika ve müttefiklerini tehdit etmeye devam eden teröre verdiği desteği engellemeliyiz'' ifadelerini kullandı.  

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • Gercek 5 yıl önce Şikayet Et
    İran a tam destek olmaliyiz abd dünyanın düşmanıdır sadece iran nin ya turkiyenin değil tüm müslüman kardeşlerimizin ortak düşmanı abd dır abd yi çökertmek için israil ı yok etmekle başlamalıyız ozaman abd yalakaları yani satılmış devletler de dize gelecektir sıra bize gelir diye
    Cevapla
  • mesud 5 yıl önce Şikayet Et
    ne acıdır ki gayrimüslimler bu tip silahları bulundurmayı kendilerine hak sayıyor müslüman ülkelere izin vermiyor. halbuki tam tersi olması gerekirken. bu anlamda dünyaya hükmeden ve halifeliği temsil eden bir imparatorluk yıkılıyorsa böyle bir duruma müstahak olduğumuz bir gerçek.
    Cevapla
  • Medutto 5 yıl önce Şikayet Et
    Muttefikleti derken israilden mi bahsediyorsun yanki buz tehdit algilamiyoruz da Abd =israil=terorizmve katliam ve vahset
    Cevapla
  • Saim çakır 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir zamanlar ırakta nükleer silah yalanı söyleyen katil yalancı ,, sahtekar hırsız sömürücü şeytan amerika ırak savaşı bitince nükleer silah olmadığı kendileri açıkladı ama hala ırakın petrollerini sömürüyor arabları sömürüyor bu alçak amerikaya güvenin taş olsun güvenen bazı inek gibi sağılan Arab ülkeleri ve şeytan israil var
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    önce siz törere destek vermeyi ve nükler silah üretmeyi bırakında ondan sonra bir başka bir ülkeye camur atın.tabi korkuyorlar ileride sıkıntı olur diye bir müslüman ülkesinde olmasını istemiyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü