Türkiye korkusu fena çarptı! 'Kara borsa' tezgahı

ABD, YPG'nin de içerisinde yer aldığı Demokratik Suriye Güçleri'ne (DSG) silah yardımını artırırken söz konusu silahların karaborsada satıldıkları iddia edildi.

Türkiye korkusu fena çarptı! 'Kara borsa' tezgahı
Türkiye korkusu fena çarptı! 'Kara borsa' tezgahı
GİRİŞ 17.07.2018 14:54 GÜNCELLEME 17.07.2018 15:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Arapça Daily Sabah'ın yerel kaynaklara dayandırdığı haberine göre YPG'liler kendi masraflarını karşılamak için ABD yapımı silahlarını karaborsada satıyor.

Haberde "YPG'liler, ABD'ye silahlarını teslim etmeye başladıklarında Türkiye'nin kendilerine yeni bir operasyon başlatabileceğinden korkuyor. Bu yüzden silahlarını aynı bölgede faaliyet yürüten başka gruplara satıyor" ifadeleri aktarıldı.

 

 

ABD, şimdiye kadar çok sayıda ağır ve hafif silah DSG'ye göndermişti. En son geçen hafta 200 TIR'la yaptığı sevkiyatla birlikte, şimdiye kadar en az 5000 TIR silah göndermiş oldu.

YORUMLAR 4
  • Arif 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizim sınırı geçememiş iki tırı yakalatıp teröristlere yardımla suçlayan dışardaki düşmalar ve içimizdeki soysuz vatan hainleri 5000 tıra neden ses çıkaramıyor? Karaborsada silahlar kime gidiyor olabilir? a)daeş b)daeş c)daeş d)esed e)hepsi
    Cevapla
  • Vtandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD ye güvenmiyoruz...Zalim ABD
    Cevapla
  • Allahın Kulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi nasıl olsa Türkiye'nin olacak. ABD'deki bütün silahları getirin Münbiçe...
    Cevapla
  • Hani toplayacaktı 5 yıl önce Şikayet Et
    Toplasın Amerika acilen. Trump devreye girsin emir versin tek silah bırakmasınlar afganistana yollasın veya orada yaptıkları gibi imha etsinler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti