Esed rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim terörden paramparça olan ülkesini bir kenara bırakarak Türkiye'ye hadsiz bir mesaj verdi. Muallim Hatay'ı kastederek "Bir gün geri alacağız" dedi.

Suriye yedi yıldır süren iç savaş ile pençeleşiyor. Bir yanda içerdeki muhalifler, diğer yanda ise Batılıların desteklediği teröristlere boyun eğen Suriye terör ülkesi haline geldi.

Tüm bu terörizm dalgası ile mücadele etmek yerine Türkiye ile yarışa girişen Suriye rejimi, içinde bulunduğu bu zor duruma rağmen Türkiye'ye karşı yine küstah bir mesaj gönderdi.

"HATAY BİZİM VE BİR GÜN GERİ ALACAĞIZ"

Esed rejiminin Dışişleri Bakanı Velid Muallim, Lazkiye'ye bağlı Al-Samra beldesinde Türkiye'ye oldukça hadsiz bir mesaj gönderdi. Bulunduğu yerdeki balkondan Hatay'ı işaret eden Muallim "İskenderun Suriye'nin sancağıdır ve onu bir gün er ya da geç zorla da olsa alacağız." dedi.

Muallim'in kendini bilmez bir şekilde söylediği tehdiktar mesajlar Al Jazerra'nın Suriye'deki muhabiri Saad Abedine tarafından sosyal medyada yayınlanırken, Muallim'in bu tavrı sert eleştirilere neden oldu.

Yorumlar 127 Yorum Var
  • Dilek 29.08.2018 12:27
    Sen canını kurtarabilde hatay şorda dursun çakal !
  • Isimli 29.08.2018 12:03
    Mevcuda doymayan hazırı da kaybeder. Esed'in babası Türkiye'ye saldırır ümidiyle pkkyı destekledi sonunda kendi ülkesini dağıttı...
  • Alper 29.08.2018 11:45
    Keseb ten yayınlamış videoyu turkıye tarafında zıpkınla dalışa gittiğim yer :))
  • avsar 29.08.2018 11:05
    gel al. Nolur gel.
  • Aziz 28.08.2018 16:06
    Şam, Halep, Musul, Kerkük, Süleymaniye, Kudüs ve dünyanın yarısı bizim sancağımızdır er yada geç geri alacağız.
Daha fazla yorum görüntüle