İngiltere'de sarhoş oldukları öğrenilen iki arkadaş Türk kebap restoranında bir anda birbirleriyle tartışmaya başladılar. Tartışma sonrası yerde boğuşan arkadaşlardan Victoria Burgess, 4 yıllık arkadaşının kulağını kopardı.

İngiltere'de meydana gelen olay çevredekileri şaşkınlığa uğrattı. Sarhoş oldukları öğrenilen iki arkadaş Newport’taki Türk kebap restoranında bir anda birbirleriyle tartışmaya başladılar.

Yerde boğuşmaya başlayan arkadaşlardan Victoria Burgess (27), Jenna Edwards’ın üzerine atladı ve kısa süren arbedenin ardından Edwards’ın acı içindeki çığlıkları duyulmaya başladı.

"VİCTORİA KALK ÜSTÜMDEN"

Acı içinde yerde yatan Jenna Edwards bağırarak 4 yıllık arkdaşının üzerinden çekilmesini istedi.Kameralara yansıyan görüntülerde kavga yatıştıktan sonra Jenna Edwards’ın kulağının bir parçasının Victoria Burgess’ın dişlerinin arasında kaldığı ve parçayı alarak yere fırlattığı görülüyor.

4.5 YIL CEZA ALDI

İki çocuk annesi Edwards, hayatı boyunca böyle bir korku yaşamadığını, durmadan ağladığını ve sık sık hasta olmaya başladığını ifade etti.

Mahkemeye çıkarılan Burgess ifadesinde bilinçli olarak bu olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti ve 4.5 yıl hapse mahkum edildi.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • birisi 13.10.2018 23:08
    kulağını ısırıyor 4.5 yıl hapis. ajan brunson yüzlerce şehit verdiğimiz olayın bizzat baş rol oyuncusu serbest.
  • Adalet önemli 12.10.2018 09:42
    En azından 4,5 yıl ceza almış serbest bırakılmamış böyle olaylarda Mağdurun affetmesi bile bakılmamalı Devlet kamu davası açıp öyle zararlı insanlara gereken cezayı vermeli bizim ülkemizde de Emsal olur oradaki uygulamanın daha da iyisini kendi kanunlarımızda yapar Etraftaki zorba insanlara Türkiye'yi dar ederiz Böylelikle Türk olmak Mert olmak adaletli olmak ve haklının yanında haksızın karşısında olmaktır İnşallah tüm dünyaya ders verecek bir adalet sistemini Türklüğün şanına yakışır bir şekilde gerçekleştiririz yakın zamanda
  • Mehmetaykurt 12.10.2018 00:39
    Kebabciyla ne alakası var.
  • Veli 11.10.2018 23:15
    Kameraya çekeceğine ayırsaydınya ileri zekalı. Kulak gitti arayın polisi diyor .
  • Yorumcu 11.10.2018 15:39
    Yamyam kadın
Daha fazla yorum görüntüle