ABD'de ikinci seviye toplu katliam: En az 13 ölü

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde Thousand Oaks bölgesinde bir bara silahlı saldırı düzenlendi. 30 el ateş açıldığı belirtilen olayda saldırgan dahil en az 13 kişi hayatını kaybetti. Saldırının ardından ABD Başkanı Donald Trump'ta konu hakkında Twitter üzerinden bir açıklama yaptı.

GİRİŞ 08.11.2018 14:06 GÜNCELLEME 08.11.2018 15:56
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

ABD'nin Kaliforniya eyaletinin Thousand Oaks ilçesinde Borderline Bar & Grill adlı bara silahlı saldırı düzenledi. Yarı otomatik bir silah ve gaz bombalarıyla yapılan saldırıda en az 13 kişi hayatını kaybetti.

 

 

Saldırı anında bardaki müşterilerin masaların altına gizlendiği, korkulu anlar yaşandığı öğrenildi.

Saldırıda 30 el ateş edildiği aktarılırken, saldırganın da öldürüldüğü açıklandı.

Bölge polisi olayın tehdit seviyesini ikinci seviye toplu katliam olarak güncelledi.

ABD BAŞKANI'NDAN İLK AÇIKLAMA

ABD Başkanı Donald Trump, saldırının ardından sosyal medya hesabı Twitter'dan bir açıklama yaptı. Trump, "Kaliforniya'daki korkunç olay hakkında tam olarak bilgilendirildim. FBI olay yerinde. Şu ana kadar 13 kişi öldü. Aynı şekilde bir polis memuru ve saldırganda öldü. Polisler büyük cesaret örneği gösterdi. Yaptıklarınız için teşekkürler. Tanrı bütün kurbanları ve onların ailelerini kutsasın" dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 55
  • yalnız kurtur. 5 yıl önce Şikayet Et
    Amerikada insanların can güvenliği görüldüğü gibi yoktur. İnsan hakları yoktur siyah ırk 2. sınıf insanlar olarak görülmektedir. zenginle fakir arasında uçurum vardır. Amerikada insanlar özgür değildir. Bütün insanların ruhsal ve yaşam olarak uyuşturulmuş hiç bir şeye tepki vermeyen bir topluluktur. ABD insanlarının uyanması için ve gerçekleri görmesi için medyadan uzaklaşmaları ve yedikleri ve içtiklerini değiştirmeleri gerekmektedir. Bunları yapmasalar ruh gibi böyle yaşarlar.
    Cevapla
  • Dervaz 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiristiyan terörü
    Cevapla
  • Osmanlı_Torunu 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiristiyan Terörünü kınıyoruz. Hiristiyan terörüne dur demek lazım.
    Cevapla
  • Ccc 5 yıl önce Şikayet Et
    Zemın tekrar hazırlanıyor trump hangi ulkeye saldıracak hadı bakalım abd şeytanca planlarınla halkını katlet sonra bu işi birilerine yık
    Cevapla
  • bünyamin 5 yıl önce Şikayet Et
    bu bir hıristiyan terörizim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler