Böyle açıkladı: Medine arzusundan mahrum ettiler

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz, "Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra eritilerek yok edildiği" iddialarına ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

Böyle açıkladı: Medine arzusundan mahrum ettiler
Böyle açıkladı: Medine arzusundan mahrum ettiler
GİRİŞ 09.11.2018 09:12 GÜNCELLEME 09.11.2018 09:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'nda öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, ortaya atılan "Kaşıkçı'nın öldürüldükten sonra eritilerek yok edildiği" iddialarına ilişkin Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

 

 

Al Jazeera'den dehşete düşüren Kaşıkçı iddiası!

Cemal Kaşıkçı'nın fotoğrafına da yer verdiği paylaşımında, "Sevgili Cemal’in öldürüldükten sonra eritilerek yok edildiğine dair haberlere dair yaşadığım şok ve üzüntüyü ifade etmek için yeterli kelime bulamıyorum. Bizi vasiyetinde olduğu gibi Medine’ye defninden bile mahrum ettiler. Gerçekten bunu yapanlar insan olabilir mi?" ifadelerini kullandı.

 

 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 10
  • fatihan 5 yıl önce Şikayet Et
    Kıymetli abimizin gıyabi cenaze namazını İstanbulda kılalım . Ve öyle bir organizasyon yapalım ki adalet ve hakikat sevdalısı olan milyonlarca kardeşimiz hep birlikte sessizce küffarın ve zalimlerin yüzüne haykıralım. "Zalimler için yaşasın cehennem". Aminlerimiz göğe karışsın ve Arşı titretsin. Cemal abinin ölümü adaletin ve yeni baharların dirilişinin tohumu olacak inşaallah.
    Cevapla
  • akıncı 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin.İlüminati nin hizmetkarları Hz.peygamberin düşmanı suud lar.Lanetli şeytani aile
    Cevapla
  • misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanlar ebu cehilin, ebu lehebin, Abdullah ibni sebenin torunları.Rabbim kendilerini de bundan daha zalimce yöntemlerle telef ettirir inşaallah
    Cevapla
  • yalan dünya 5 yıl önce Şikayet Et
    Allahın laneti bunu yapanların üstüne olsun. inşallah ruhu peygamberimizle birliktedir. bedeni medinede olamasada ruhu şad olsun
    Cevapla
  • Saim çakır 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne insanı bunu yaptırana bunu yapana hayvan bile denmez bu yaptıran kralın oğlu selmandır başka suçlu aramayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu