'Çılgın Sanders' Müslüman Şakir'i seçti! Trump'tan alaycı tweet

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Vermont eyaleti Senatörü Bernie Sanders'in 2020'deki seçimlerde başkan adayı olacağını açıklaması hakkında rakibine alaycı bir tavırla başarılar diledi. Öte yandan Sanders, seçim kampanyasının başına Pakistan kökenli Amerikalı Müslüman Faiz Shakir'i getirdiğini duyurdu. Müslüman birinin seçim kampanyası yöneticisi olması, ABD başkanlık seçimlerinde bir ilk olarak kayıtlara geçti.

'Çılgın Sanders' Müslüman Şakir'i seçti! Trump'tan alaycı tweet
'Çılgın Sanders' Müslüman Şakir'i seçti! Trump'tan alaycı tweet
GİRİŞ 20.02.2019 17:44 GÜNCELLEME 20.02.2019 17:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, ABD'nin Vermont eyaleti Senatörü Bernie Sanders'in 2020'deki seçimlerde başkan adayı olacağını açıklaması hakkında rakibine alaycı bir tavırla başarılar diledi.

 

 

Sosyal medya hesabı Twitter'dan kısa bir açıklama yapan Trump, "Çılgın Bernie yarışa yeni girdi. Ona iyi dileklerimle!" dedi.

Trump'a çılgın rakip! Adaylığını resmen açıkladı

 

 

SANDERS SEÇİM KAMPANYASININ BAŞINA MÜSLÜMAN BİRİNİ GETİRDİ

Öte yandan Amerikan medyasında yer alan haberlerde Sanders, seçim kampanyasının başına Pakistan kökenli Amerikalı Müslüman Faiz Shakir'i getirdi. Müslüman birinin ABD başkanlık seçimlerinde kampanya yöneticisi olarak atanması, ülkedeki seçimler tarihine bir ilk olarak geçti.

77 yaşındaki Sanders, 2016 yılındaki seçimlerde de aday adayı olmuş, ancak ön seçimlerde demokratların diğer başkan adayı Hillary Clinton'a kaybetmişti.

DAHA ÖNCE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLAYAN İSİMLER

Meksika kökenli bir aileden gelen ve eski ABD Başkanı Barack Obama'nın Konut ve Kentsel Gelişim Bakanı olan Julian Castro, Irak Savaşı'na katılan eski bir asker olan Temsilciler Meclisi üyesi Tulsi Gabbard, ABD'nin Kaliforniya eyaleti Senatörü Kamala Harris ve Demokratların Massachusetts Eyaleti Senatörü Elizabeth Warren, daha önce Trump'a rakip olduklarını açıklamışlardı.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 6
  • edüfrürüfrüfr 5 yıl önce Şikayet Et
    seçilme ihtimali yok muhtemelen demokrat aday kadın olcak adam sosyalist
    Cevapla
  • Dogan 5 yıl önce Şikayet Et
    Bernie olabilecek en iyi baskan adayi kesinlikle. Yahudi olmasina ragmen siyonistlere kesinlikle karsi ve Filistin konusunda iki devletli cozumu destekliyor. Bununla beraber savas karsiti birisi. Birkac konu haric hemen hemen her politikasini sonuna kadar desteklerim. Kampanya yoneticisi olarak musluman birini secmesi, isi ehline verme istegindendir. Muslumanlar icin olabilecek en iyi isim ama derin demokratlar Bernie’yi saf disi birakmak icin herseyi yapacaklardir.
    Cevapla
  • Yavuz 5 yıl önce Şikayet Et
    Umarım bernie iyi biridir
    Cevapla
  • As1 5 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Allahim Ver Bunlarin Belasini ver ki Dünya insanlari Biraz Rahat görsün
    Cevapla
  • ottomans 5 yıl önce Şikayet Et
    Pis gavurlar siz musluman sakirle dalga gecin bakalim 2020 de gorucem ben sizi
    Cevapla
  • Ne olacakmis 2020'de 5 yıl önce Şikayet Et
    Osmans
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!